Carabao Cup: Χωρίς Κέιν η Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση της Τότεναμ με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον τελικό του Carabao Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (24/4, 18.30 Novasports).

Ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Ο Άγγλος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Σάουθάμπτον (2-1), στο οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Λονδρέζων, ο Ράιαν Μέισον, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζοζέ Μουρίνιο και έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μέισον αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Από τότε βρίσκεται στον Λονδρέζικο σύλλογο και στα προπονητικά επιτελεία. Μέχρι το φινάλε της σεζόν θα καθίσει στον πάγκο και έχει την ευκαιρία να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της Τότεναμ μετά από 13 χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.