Λίβερπουλ – Άγιαξ 4-2: Ανατροπή για χάρη του Έρικσον

Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από τους Legends του Άγιαξ, πανηγύρισαν μια τρομερή ανατροπή επικρατώντας με 4-2 σε φιλική αναμέτρηση, με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον να γνωρίζει την αποθέωση από τους "ρεντς".

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στο «Άνφιλντ», στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων της Λίβερπουλ και του Άγιαξ.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον μπήκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε από 60.000 φιλάθλους των «ρεντς». Ο Σουηδός προπονητής  είχε γνωστοποιήσει ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου και ήθελε να κάτσει έστω και μια φορά στο πάγκο της Λίβερπουλ. Ο αγγλικός σύλλογος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο Έρικσον κάθισε στον πάγκο της Λίβερπουλ και πέτυχε την ανατροπή, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Οι «ρεντς», με γκολ τον Σισέ και Ελ Ζαρ, Βάιναλ και Τόρες πέτυχαν την ανατροπή, με τον Έρικσον να αποθεώνεται, τραγουδώντας το «You ‘ll never walk alone».

Αντίθετα, για τον Άγιαξ σκόραραν οι Μπέρινγκτερ και τον Μουσάμπα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Ντούντεκ, Γουέστερβελντ, Κέρκλαντ, Χίπια, Σκρτελ, Άγκερ, Αουρέλιο, Βινιάλ, Κβάρνε, Τζέραρντ, Σισόκο, Μπίστσαν, Σπίρινγκ, Γκονζάλες, Μάξι Ροντρίγκες, Τόρες, Μπάμπελ, Σισέ, Λίτμαναν, Κούιτ, Ελ Ζαρ

Άγιαξ: Βίντερ, Βάινχαρντ, Ντάνι Μπλιντ, Γκέντενααρ, Μπόριγκτερ, Ένοχ, φαν Χαλστ, Λίτμανεν, Μουσάμπα, Πέρεζ, Κρον-Ντέλι, Γούτερ, Κανού, Λίντενμπερχ, φαν ντερ Φάαρτ, φαν Ράιν, Βίτσγκε, Ρ. ντε Μπόρ, Μπάμπελ, ντε Γιονγκ, Σβαρτ, Ταχαμάτα, Σίλοι, Εμάνουελσον, Ντάβιντς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.