Φιορεντίνα-ΟΦΗ 1-1: Θετικό δείγμα και σπουδαία ισοπαλία, μία εβδομάδα πριν τον Άρη (hls)

Ο ΟΦΗ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, άφησε θετικές εντυπώσεις στην Ιταλία και πήρε μία σπουδαία ισοπαλία. Άνοιξε το σκορ ο Αλεξάντερ Κοκόριν για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Λουίς Φελίπε στο 89ο λεπτό.

Φιορεντίνα και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στο νεόδμητο προπονητικό κέντρο των «βιόλα», με αρκετό κόσμο να γεμίζει τις κερκίδες. Ο ΟΦΗ έδειξε συμπαγείς αμυντικά, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Εξαιρετικός ο Μανδάς για τους Κρητικούς, που έμειναν μέσα στο παιχνίδι και στο 89′ κατάφεραν με τον Λουίς Φελίπε να πάρουν την ισοπαλία.

Το ματς

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο χορτάρι και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μπάχιτς τροφοδότησε καταπληκτικά τον Ντίκο, εκείνος πάτησε περιοχή, αλλά το συρτό σουτ που εξαπέλυσε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Φιορεντίνα.

Μετά από το μουδιασμένο πρώτο πεντάλεπτο, οι «βιόλα» ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 18ο λεπτό αναπτύχθηκαν υποδειγματικά με τον Μπρέκαλο να σημαδεύει το δοκάρι στο τετ-α-τετ με τον Μανδά.

Εννιά λεπτά αργότερα με στατική φάση απειλήθηκε και πάλι η εστία του Μανδά. Ο Σοτίλ από καλή θέση εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στο 35′ ο Σοτίλ διέσχισε αρκετά μέτρα χωρίς να τον σταματάει κάποιος παίκτης του ΟΦΗ, ο Κοκόριν έκανε όμορφη κίνηση χωρίς την μπάλα, έλαβε την κάθετη μπαλιά και πλάσαρε τον Μανδά για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η Φιορεντίνα διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα, προσπάθησε για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, στο 72′ σε μία αναμπουμπούλα στη περιοχή των Ιταλών, ο Λουίς Φελίπε πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, όμως το αριστερό δοκάρι τον σταμάτησε.

Οι Κρητικοί δεν το παράτησαν, πίεσαν κι άλλο και στο 89′ δικαιώθηκαν! Ο Μοσκέρα έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουίς Φελίπε με μία τρομερή ανάπτυξη και έτσι ο ΟΦΗ πήρε μία σπουδαία ισοπαλία σε ένα πολύ μεγάλο φιλικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.