Βόλος-ΑΕΚ 0-3: “Καυτός” Γκαρσία, πανέτοιμη η Ένωση (pics, vids)

Η ΑΕΚ εν μέσω καύσωνα είχε "καυτό" Λιβάι Γκαρσία σε ακόμα ένα φιλικό, νίκησε 3-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και έδειξε πως είναι πανέτοιμη για την πρόκληση των ομίλων του Champions League.

Απολαυστική σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, κάνοντας ότι ήθελε στο Πανθεσσαλικό στο φιλικό με τον Βόλο, τον οποίο νίκησε 3-0 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και πανέτοιμη για τα απαιτητικά ματς των προκριματικών του Champions League. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Ροδόλφο Πισάρο που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο δείχνοντας πως έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν το παιχνίδι της Ένωσης, ενώ ο Βόλος έχει ακόμα αρκετά πράγματα να βελτιώσει μέχρι την πρεμιέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ένωση είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Στάνκοβιτς που όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν, με την ΑΕΚ να είναι εκπληκτικά δημιουργική και να πετυχαίνει δύο γκολ (16′, 22′), ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιβάι Γκαρσία που πέτυχε τα δύο τέρματα, όμως και ο Ζίνι με την επιμονή και τη διάθεση που έδειξε ήταν από τους παίκτες της Ένωσης που ξεχώρισαν. Σχεδόν αλάνθαστοι οι “κιτρινόμαυροι” στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας δημιουργήσει πάνω από δέκα τελικές για να σκοράρει δύο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, o Ματίας Αλμέιδα άλλαξε όλη την ενδεκάδα της Ένωσης, με τον Ροδόλφο Πισάρο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Ρότα, Γεμπόα, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Άμραμπατ, Πισάρο, Μαχαίρας, Φαν Βέερτ πέρασαν στο ματς με την Ένωση να επιδεικνύει την ίδια διάθεση. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας στο 61ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το τρίτο γκολ για τους “κιτρινόμαυρους“, με τον Πισάρο στο 71′ να φτάνει κοντά στο πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βόλος έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

Α’ Ημίχρονο:
3′ Μεγάλη ευκαιρια για τον Βόλο όταν ο Ντέλετιτς έβγαλε κάθετη για τον προωθημένο Μύγα που βγήκε απέναντι από τον Στάνκοβιτς, αλλά ο Αυστριακός τον σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο.
8′ Εξαιρετική συνεργασία της ΑΕΚ μετά από πάσα του Τσούμπερ στον Λιβάι, ο τελευταίος γύρισε στον Ζίνι, ο οποίος πλάσαρε με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο!

Η ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα η ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

17′ Τρομερή ατομική ενέργεια του Ζίνι από τα αριστερά, ουδείς από πλευράς Βόλου μπόρεσε να τον σταματήσει, με τον Ανγκολέζο να κάνει το γύρισμα και τον Λιβάι Γκαρσία να σημειώνει το 0-1.
21′ Γυριστό του Ντέλετιτς μέσα από την περιοχή το οποίο δεν βρήκε στόχο.
23′ Μία ακόμα πολύ ωραία συνεργασία από τους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Τσούμπερ να περνά στονΜοχαμάντι, αυτός γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Λιβάι που εκτέλεσε με το αριστερό για το 0-2.
27′ Σουτ του Σιντιμπέ, εύκολα ο Κόστιτς.
28′ Ωραία ανάππτυξη από τα δεξιά με Σιντιμπέ και Ελίασον, σέντρα του τελευταίου μέσα στην περιοχή, άστοχη κεφαλιά από τον Γκαρσία.
36′ Πολύ ωραίο σουτ του Βίντα έξω από την περιοχή, με τον Κόστιτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
39′ Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, εξίσου εντυπωσιακή και η επέμβαση του Στάνκοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ.
40′ Η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ, με τον Κίτσο να βάζει την προβολή και να σταματάει το πλασέ του Λιβάι από πλάγια θέση.

Μπράτσος και Αλμέιδα είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση των παικτών τους. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Β’ Ημίχρονο
49′ Ο Ρότα βγήκε από τα δεξιά, πάτησε περιοχή με το σουτ που έκανε όμως να καταλήγει στον Κόστιτς.
52′ Ο Άμραμπατ έκανε το γύρισμα για τον Φαν Βέερτ, ο οποίος έπιασε το γυριστό με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.
57′ Σουτ του Φαν Βέερτ, χωρίς πρόβλημα ο Κόστιτς.
61′ Ο Άμραμπατ έστρωσε ωραία στον Μαχαίρα που σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει ελάχιστα και να αλλάζει πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα του Βόλου.
65′ Σουτ του Μαχαίρα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
71′ Ωραία πάσα του Χατζισαφί, ο Πισάρο πάτησε περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει με το πόδι και να αποτρέπει το 0-4.
73′ Ο Κόμπα σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Ρότα του είχε φράξει το οπτικό πεδίο, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει με το δεξί χέρι.
73′ Σουτ του Μπαριέντος, έπεσε και μπλόκαρε ο Αθανασιάδης.
81′ Ατομική ενέργεια του Άμραμπατ από τα δεξιά, με το σουτ του Μαροκινού να περνάει πάνω από την εστία.
85′ Φάουλ του Φαν Βέερτ, πάνω από την εστία.
90′ Ο Λαμαράνα βρήκε τον Πισάρο, αυτός τσίμπησε την μπάλα, αλλά ο Φαν Βέερτ δεν έκανε επαφή για να τη στείλει στα δίχτυα.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με ευκαιρίες για γκολ για τον Πισάρο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς (62′ Παπαδόπουλος), Κίτσος (67′ Λούνα), Κρούζλιακ, Σιέλης (42′ Ασλανίδης), Μύγας (76′ Τάχατος), Τσοκάνης (62′ Μπαριέντος), Τρουιγιέ (76′ Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (76′ Μεταξάς), Ντέλετιτς (46′ Κόμπα), Μωραΐτης, Μραζ (46′ Άλχο)

ΑΕΚ-Α’ Ημίχρονο (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ζίνι, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ-Β’ Ημίχρονο: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Ρότα, Γεμπόα, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Άμραμπατ, Πισάρο, Μαχαίρας, Φαν Βέερτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.