ΟΦΗ: Με Τοράλ κόντρα στην ΑΕΚ (pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ (9/12) στο «Σεραφίδειο». Στην αποστολή του Βάλντας Νταμπράουσκας ο Γιον Τοράλ.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανακοίνωσε την αποστολή. Το πρόγραμμα του Λιθουανού προπονητή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Στο μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Μιγκέλ Γκερέρο και Λουίς Περέα. Εκτος έμεινε ο Μπρους Καμάου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, όπως και οι Μεσάκ Τζου και ο Τιέβι Μπιφουμά.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γκούντμουντουρ Τοράρινσον και Χουάν Νέιρα. Πρόγραμμα αποκατάστασης ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ οι Γιάννης Θεοσοδουλάκης, Φιορίν Ντουρμισάι και Κώστας Γιανούλης έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακήσεις με μπάλα.

Η αποστολή: Μανδά, Στίφενς, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιοχού, Μπαλογιάννη, Ντιουσέ, Μπουζούκη, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Αλμοχαϊμέντ, Ντικό και Φαλατάχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.