Νότιγχαμ Φόρεστ-Ατρόμητος 2-3: Φιλική νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημιχρονο

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Φιλική αναμέτρηση έδωσε ο Ατρόμητος με την Νότιγχαμ Φόρεστ το μεσημέρι της Τρίτης (6/12). Η ελληνική ομάδα νίκησε τους Άγγλους με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με 3-2.

Προβάδισμα στο παιχνίδι πήρε μόλις στο 4ο λεπτό η τυπικά γηπεδούχος με αυτογκόλ, ο Κουέν απάντησε στο 13′ για το 1-1 του Ατρόμητου. Στο 21′ ο Γέιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως η ελληνική ομάσα με τους Τζοβάρα στο 73ο λεπτό και τον Κωτσόπουλο στο 86′ έφερε το παιχνίδι «τούμπα» για τη νίκη με 3-2.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Κρις Κόουλμαν υπάρχει ανησυχία, καθώς ο Κιβρακίδης αποχώρησε τραυματίας και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Ουαλός προπονητής χρησιμοποίησε τους Γιαννιώτη, Κιβρακίδη (58΄ Πομόνης), Χατζηισαΐα (78΄ Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτη, Ντε Μποκ (60΄ Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75΄ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58΄ Φριντζόνσον), Κούεν (70΄ Οικονομίδης), Ροτάριου (60΄ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70΄ Τζοβάρας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.