Άρης-Μακάμπι 2-2: Το… γύρισε στο τέλος (hls)

Η Μακάμπι προηγήθηκε με 2-0 στη Θεσσαλονίκη όμως ο Άρης ισοφάρισε με δύο γκολ στο τέλος του φιλικού αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Επιστροφή με γκολ για τον Ντουκουρέ.

Η Μακάμπι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη κλασσική ευκαιρία της στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη λάθος στην ελληνική άμυνα με σκόρερ τον Πιερό στο 10ο λεπτό. Πρώτη απάντηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης με άστοχο φάουλ του Πάλμα πέτνε λεπτά αργότερα, ενώ στο 31ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ματέο Γκαρσία να σημαδέψει το δοκάρι των Ισραηλινών χάνοντας και δεύτερη σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη. Στο τέλος του πρώτου μέρους η Μακάμπι είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από την ελληνική ομάδα που όμως σε δύο περιπτώσεις άγγιξε την ισοφάριση και πήγε στα αποδυτήρια με μειονέκτημα ενός τέρματος.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε τον έλεγχο του ρυθμού και μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, δημιούργησε δύο-τρεις επικίνδνες καταστάσεις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, όχι όμως και κάποα κλασσική ευκαιρία σε αυτό το διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν επτά μαζεμένες αλλαγές με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι και στην πρώτη ευκαιρία τους στην επανάληψη σκόραραν με τον Τσιμπότα να διαμορφώνει το 2-0 στο 70ο λεπτό. Ο Μανού Γκαρθία έδωσε εξαιρετική πάσα στον Πάλμα, όμως ο μεσοεπιθετικός του Άρη έχασε την ευκαιρία απέναντι στον Μασπάτι. Ευκαιρία για γκολ είχε και ο Λέβι από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Κουέστα που πήρε τη θέση του τραυματία Σιαμπάνη στο δεύτερο ημίχρονο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Ντουκουρέ που επέστρεψε από τραυματισμό και αγωνίστηκε στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης μείωσε σε 2-1 με πολύ όμορφο γκολ και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελιάι βρήκε τη μπάλα μ το χέρι και η ομάδα τη Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Λουίς Πάλμα ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Άρης: Σιαμπάνης (66’ Κουέστα), Μπράμπετς, Φμπιλανο, Πίρσμαν, Καμάτσο (77′ Μαρμαρίδης), Μαζικού (83′ Παναγίδης), Νταμπό (83′ Σγούρος), Γκαρσία (73′ Ντουκουρέ), Ροντρίγκες (67’ Μανού Γκαρθία), Γκρέι (63’ Ιτούρμπε), Πάλμα.

Μακάμπι: Μασπάτι, Σεκ, Γκέρσον, Μέιρ, Κόρνουντ, Μουχαμέντ, Αμπού Φανί, Τσέρι, Τσίμποτα, Ατζιλι, Πιερό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.