Χάντερσφιλντ : Δίνει μεγάλη σημασία στο ματς με Ολυμπιακό! (vid)

Μεγάλη σημασία δίνει η Χάντερσφιλντ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό το οποίο προσφέρει "ελέύθερο" μέσω του διαδικτυακού καναλιού της, στους φιλάθλους της.

Στην Μαρμπέλα της Ισπανίας, όπου και βρίσκεται μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδος αλλά και άλλες ομάδες, σε αυτή την μίνι – προετοιμασία την συγκεκριμένη εποχή, η Χαντερσφιλντ προσπαθεί να ανασυνταχθεί καθώς το ξεκίνημά της στην Τσάμπιονσιπ δεν ήταν καθόλου καλό έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς (5 νίκες – 11 ήττες – 4 ισοπαλίες) σε 20 ματς πρωταθλήματος και μ’ αυτούς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση!
Ο Σκωτσέζος προπονητής Μαρκ Φοδέρινγχαμ που ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο – κι ενώ τον περασμένη άνοιξη είχε περάσει κι από την Χέρτα Βερολίνου – εξ’ αρχής οριοθέτησε ως σημαντική την δουλειά που θα γίνονταν με τη διακοπή της σεζόν και τώρα περιμένει σιγά – σιγά να δει τους «καρπούς» της!
Στην Ιβηρική χερσόνησο η Χάντερσφιλντ βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες κι αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις στις επίσημες διευθύνσεις στα social media, οι άνθρωποί της είναι ενθουσιασμένοι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.