Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1: Νίκη στο πρώτο φιλικό για το «τριφύλλι» (hls)

Ο Παναθηναϊκός, επικράτησε με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση της Χάποελ Μπερ Σεβά στην Κύπρο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Χάποελ Μπερ Σεβά με 3-1 αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ!

Παρά τις αρκετές απουσίες και τις αλλαγές στην βασική εντεκάδα, ο Παναθηναϊκός, πήρε τη νίκη στο πρώτο του φιλικό επί Κυπριακού εδάφους.

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, παράταξε την ομάδα του με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, ο Χουάνκαρ ήταν στην αριστερή πλευρά της άμυνας, δεξιά ο Κώτσιρας ενώ Σάρλια με Μάγκνουσον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ρούμπεν με τον Τσόκαϊ, οι δύο αμυντικοί μέσοι, επιτελικός ο Σαβιέρ, αριστερά ο Μπερνάρ, δεξιά ο Κυριόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμπετσής.

Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο ποσοστό, είχε καλή κυκλοφορία αυτής όμως αυτό που του έλειπε ήταν η δημιουργία μεσοεπιθετικά, ώστε να φτάσει στο γκολ.

Οι «Πράσινοι» δημιούργησαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 11 με μακρινό σουτ του Χουάνκαρ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μπερνάρ βρήκε τον Καμπετσή που δεν πρόλαβε να εκτελέσει για να σκοράρει.

Στο 27΄μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, η ομάδα από το Ισραήλ άνοιξε το σκορ με τον Σελμανί.

Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ωστόσο ο Παναθηναϊκός, βρήκε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Πέρεθ με μπαλιά βρήκε τον Σαβιέρ και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Αλλαγές στο Β΄ημίχρονο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε αρκετά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Οι Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Ρουμπέν και Μπερνάρ, αντικαταστάθηκαν από τους Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Σάντσες, Πούγγουρα, Κρυπαράκο και Τσέριν.

Λίγο μετά την έναρξη του Β ημιχρόνου, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, έβαλε στο ματς τον Σπόραρ αντί του Καμπετσή, τον Σιδερά αντί του Σάρλια και τον Συμεωνίδη αντί του Σαβιέρ.

Η Χάποελ στο 67΄απείλησε με τον Σουλεϊμάνοφ, με τον Μπρινιόλι να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 71΄ο Σιδεράς με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της Χάποελ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσέριν.

Οι «πράσινοι» απείλησαν ξανά στο 76΄με τον Κρυπαράκο και στο 77΄με τον Τσόκαϊ. Στο 83 διαμορφώθηκε το τελικό 3-1!

Ο Τσέριν εκτέλεσε το φάουλ, ο Σιδεράς έκανε πάσα με το κεφάλι και ο Πούγγουρας έκανε το 3-1!

Στο 85′ ο Σαβιέρ πέρασε και πάλι στο ματς, αντικαθιστώντας τον Κρυπαράκο που ένιωσε ενοχλήσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σάρλια (58’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν (46’ Τσέριν), Τσόκαϊ, Μπερνάρ (46’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (58’ Συμεωνίδης), Κυριόπουλος (84’ λ. τρ. Σαβιέρ), Καμπετσής (58’ Σπόραρ).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (Ελιανίβ Μπάρντα): Γκλάζερ, Νταντιά, Αμπού (46’ Μοτασέμ), Μπλόριαν, Αβίβ (46’ Τίμπι), Γκορντάνα (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ελίας (62’ Γιεχεζκέλ), Ανσά (46’ Μίχα), Παούν (62’ Λόπες), Γιοζέφι (46’ Μάρτινς), Σελμανί (46’ Χεμέντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.