Λουτσέσκου: «Πολύ καλή δουλειά, τώρα να κλείσουμε ρόστερ» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην κάμερα του Novasports ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε στην Ολλανδία και περιμένει την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Κωστή Μπότσαρη μετά το τέλος του φιλικού με τη Σταντάρ Λιέγης:

Για τον απολογισμό της προετοιμασίας: «Η δουλειά που κάναμε ήταν πολύ καλή, ήταν μία από τις σημαντικές προετοιμασίες που έχουμε κάνει, όλοι έδειξαν πειθαρχία και αφοσίωση. Οι παίκτες που ήταν πέρσι μαζί μας ήξεραν τι πρέπει να κάνουν, οι νέοι έδειξα γρήγορη προσαρμογή. Το σημαντικό βήμα τώρα είναι να ολοκληρώσουμε το ρόστερ γιατί δεν έχουμε τελειώσει».

Για το πού θα είναι διαφορετικός φέτος ο ΠΑΟΚ και αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε, στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα είναι σημαντική, ο κόσμος απ’ έξω δεν το καταλαβαίνει, αλλά για μας είναι σημαντικό. Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες μας και όλοι χρειάζονται χρόνο. Ακόμα και αυτοί που βρίσκονταν εδώ χρειάζονται 3-4 εβδομάδες, οι νέοι πρέπει να προσαρμοστούν, οπότε πάμε μέρα με τη μέρα. Όπως είπα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Για το πρώτο παιχνίδι οι παίκτες που είναι εδώ έχουν κάνει μία καλή προετοιμασία, με σκληρή δουλειά και προπόνηση. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια με σημαντικούς αντιπάλους και είχαμε καλά αποτελέσματα, ακόμα και αν δεν μου αρέσει να μιλάω για αποτελέσματα στα φιλικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.