Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1: ΓουστΑΡΗΣ (hls)

Εξαιρετικός Άρης στην πρόβα τζενεράλε! Διέλυσε με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έδειξε έτοιμος για την έναρξη της Super League. Καμαρά, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία και Ιτούρμπε οι σκόρερ των Θεσσαλονικιών, Σάλιακας είχε μειώσει σε 2-1 για τους Ηπειρώτες.

Στο ντεμπούτο του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο Άρης ήταν καταιγιστικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κέρδισε με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους περισσότερους εκ των μεσοεπιθετικών του να βρίσκονται σε καταπληκτική ημέρα. Καμαρά, Φαμπιάνο, Ματέο και Ιτούρμπε τα γκολ. Είχε μειώσει σε 2-1 ο Σάλιακας.

Το παιχνίδι στα πρώτα 35′ του ήταν νωθρό, χωρίς ρυθμό και φάσεις. Κάπου εκεί οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έβαλαν το… πόδι στο γκάζι και έφτασαν στο 1-0 χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 38′ .

Ένα τέρμα που έδωσε «φτερά» σε παίκτες και κερκίδα με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 44′,  έπειτα από ασίστ του Σάσα.

Ο ΠΑΣ που γενικώς μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ, είχε καλή αμυντική τακτική, έχοντας καλά οργανωμένες τις γραμμές του, κατάφερε και μείωσε στο σκορ με γκολ του Μανώλη Σάλιακα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ένα γκολ που μάλιστα επετεύχθη με το κακό του πόδι το αριστερό.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης, είχε βρει τον τρόπο να σημειώσει δύο ακόμα τέρματα. Στο 54′ ο Καμαρά από σκόρερ… ντύθηκε πασέρ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματέο Γκαρσία.

Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χουάν Ιτούρμπε να ακούσει το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη με τον Παραγουανό να σκοράρει στο 61′ αξιοποιώντας την ασίστ (σ.σ. δεύτερη στο παιχνίδι) του Σάσα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Κάπου εκεί το παιχνίδι κατέβασε ρυθμό, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ενώ τα νεύρα που δημιουργήθηκαν για ένα φάουλ του Κάργα πάνω στον Ιτούρμπε έφεραν ένταση και την αποβολή του αρχηγού του ΠΑΣ (δεύτερη κίτρινη).

Το 4-1 όπως είχε διαμορφωθεί από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε και ο Άρης πανηγύρισε μία ακόμα φιλική νίκη, πετυχαίνοντας μάλιστα για δεύτερο σερί παιχνίδι τέσσερα τέρματα. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (75΄ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (80΄ Μαρμαρίδης), Λούμορ (73΄ Σάκιτς), Μπεναλουάν (72΄ Ματίγια), Φαμπιάνο (55΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (68΄ Τζέηκο), Σάσα, Μαντσίνι (80΄ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (53΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (75΄ Ντουάρτε), Καμαρά (68΄ Χαίροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας (90′ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Καραχάλιος (79′ Μιλιτσεάνου), Ντομίνγκεζ, Μορέιρα (54′ Τριάδης), Κόντε (69′ Παντελάκης), Περέα (79′ Σιόντης).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.