Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 3-0: Πρώτη νίκη χωρίς τον Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Γιουβέντους σε φιλικό παιχνίδι, το πρώτο της στη μετά - Μέσι εποχή.

Το ματς έγινε στο Estadi Johan Cruyff της Βαρκελώνης στο πλαίσιο του τροπαίου Joan Gamper. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκεί για τους «μπιανκονέρι», όχι όμως και το για χρόνια αντίπαλο δέος του που…δε μένει πια στη Βαρκελώνη.

Η σκιά του Μέσι όμως παραμένει βαριά και οι περίπου 3.000 φίλοι της Μπάρτσα που παρακολούθησαν το παιχνίδι φώναξαν το όνομά του στο 10ο λεπτό, όπως προτίθενται να κάνουν και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έδειξε πιο έτοιμη και κέρδισε δίκαια.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ντεπάι μετά από πάσα του Ντεμίρ, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για δεύτερο γκολ. Η Γιουβέντους βρήκε μπροστά της έναν πολύ καλό Νέτο που είπε αρκετές φορές «όχι».


To 2-0 έγινε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Μπρέιθγουεϊτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πουτζ που είχε μπει ως αλλαγή για τους γηπεδούχους έγραψε το τελικό 3-0.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Ντεστ (62′ Έμερσον), Πικέ, Αραούχο (62′ Ουμτιτί), Άλμπα (71′ Άλμπα), Μπουσκέτς, Ρομπέρτο (71′ Πουτζ), Γκριεζμάν (86′ Κολάδο), Ντεμίρ (62′ Γκονζάλεθ), Ντεπάι, Μπρέιθγουεϊτ.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στέζνι (46′ Περίν), Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι (61′ Κιελίνι), Σάντρο (46′ Πελεγκρίνι), Κουαδράδο (46′ Κιέζα), Ράμσι (46′ Ντανίλο), Μπετανκούρ (46′ ΜακΚένι), Μπερναρντέσκι (61′ Μπονούτσι), Μοράτα (61′ Μαρκές), Ρονάλντο (46′ Κουλουσέφσκι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.