Παναθηναϊκός-ΝΚ Λοκομοτίβα 2-2: Θέλει δουλειά! (vids)

Φιλική ισοπαλία για τους Πράσινους στο «Ελ Πάσο», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει την ομάδα του να χάνει τη νίκη στο τέλος. Πρωταγωνιστής ο Χατζηγιοβάνης με δύο γκολ.

Τελικό σκορ 2-2 για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη ΝΚ Λοκομοτίβα, αν και οι Πράσινοι έφτασαν στην προσωρινή ανατροπή χάρις σε δύο γκολ του Χατζηγιοβάνη σε δύο λεπτά (40′ και 41′), καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18′ με το τέρμα του Κατσαβέντα. Οι φιλοξενούμενοι όμως απέσπασαν τη φιλική ισοπαλία με γκολ του Αρτίστικο στο 87′.

Όπως και να έχει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε ξανά πως χρειάζεται χρόνο και δουλειά προκειμένου να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι όπου πλήρωσε τα λάθη του.

Η διάταξη του Τριφυλλιού

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Διούδης έκατσε στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σιδερά και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Πέρεθ και Μαουρίσιο έπαιξαν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Ενγκμπακοτό στα άκρα και τον Βιαγιαφάνιες πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρλίτος.

Έμεινε πίσω στο σκορ πριν το 20λεπτο

Με εκπληκτική επέμβαση του Διούδη εκκίνησε η αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 5′, ο Τσοκάι έκανε σουτ το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Έλληνας γκολκίπερ. Οι Πράσινοι απάντησαν στο 15′, με τον Καρλίτος να αστοχεί σε τετ α τετ.

Τρία λεπτά μετά όμως ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Κατσαβέντα. H ομάδα του Γιοβάνοβις έφτασε κοντά ην ισοφάριση στο 27′, αλλά ο Βιγιαφάνιες απο κοντά δεν κατάφερε να βρει εστία.

Ανατροπή σε δύο λεπτά με Χατζηγιοβάνη… οδηγό

Εν τέλει αυτή ήρθε στο 40′ με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, στην παράβαση που κέρδισε ο Βέλεθ από τον Κατσαβέντα. Μάλιστα, ένα λεπτά μετά την ισοφάρισή του ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά στο σκορ με το δεύτερο γκολ του Έλληνα άσου στο ματς.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με το Τριφύλλι να φτάνει στην ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Χωρίς ρυθμό στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι

Υποτονικά μπήκαν οι δύο ομάδες μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το Τριφύλλι έμοιαζε να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του στο πρώτο τέταρτο και δεν έφτανε με προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου μέρους άνηκε στη Λοκομοτίβα στο 64′, με τον Διούδη να δίνει πάλι το παρών στην προσπάθεια του Αρτίστικο. Οι αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειχναν να κόβουν και τον οποιοδήποτε ρυθμό προσπαθούσε να βρει το σύνολό του, αν και ο έμπειρος προπονητής ήθελε να δει συγκεκριμένα πράγματα, ενώ έριξε στο ματς και τον Σαρλιά μετά το 70′.

Ο νεοφερμένος άσος όμως αποδείχτηκε μοιραίος καθώς στο 87′ έκανε λάθος, ο Αρτίστικο το εκμεταλλεύτηκε, βγήκε τετ α τετ με τον Χριστογεώργο και τον νίκησε για το τελικό 2-2 .

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης (68΄ Χριστογεώργος), Κώτσιρας(68΄ Σαντσες) , Βέλεθ(68΄ Σάρλια), Σιδεράς (68΄ Σερπέζης), Χουάνκαρ (68΄ Χατζηθεοδωρίδης), Πέρεθ (63΄ Αλεξανδρόπουλος), Μαουρίσιο (62΄Αγιούμπ), Ενγκμπακοτό (68΄ Σαβιέρ), Χατζηγιοβάνης (48΄ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνες(68΄ Αθανασακόπουλος), Καρλίτος (68΄Καμπετσής)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.