Γρηγορίου: “Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος”

Αισιόδοξος για την πρόοδο της Λαμίας εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην κόπωση των ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως η Λαμία θα είναι στο σημείο που πρέπει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

“Είμαστε κουρασμένοι, κάτι που το αναμέναμε. Είμαστε σε καλό δρόμο από την άποψη ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και στο πρώτο και στο δεύτερο. Ήταν το πρώτο ματς φιλικό και έπαιξαν από 45 λεπτά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Παιχνίδι με παιχνίδι, φορμαρίζοντας την ομάδα στο κατάλληλο σημείο, θα είμαστε εκεί που θέλουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ νωρίς για εμάς και το θετικό είναι ότι δεν έχουμε βγάλει τραυματισμούς. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”, δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Όσο για το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, είπε: “Θα δούμε τι θα χρειαστούμε μετά το τέλος των φιλικών. Αναμένουμε να δούμε αν πρέπει να κάνουμε άλλη προσθήκη. Γνωρίζεται και εσείς πως το να ψάξουμε για έναν ή δύο παίκτες μέσα στον Αύγουστο δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Οι κύριες μεταγραφές έχουν γίνει και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.