Μπάγερν – Άιντραχτ 2-1: Με VAR ξανά στον τελικό (HL)

Η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στη μαχητική Άιντραχτ Φρανκφούρτης και χρειάστηκε να μετρήσει γκολ του Λεβαντόφσκι, το οποίο είχε ακυρωθεί αρχικά, για να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στη μαχητική Άιντραχτ Φρανκφούρτης και χρειάστηκε να μετρήσει γκολ του Λεβαντόφσκι, το οποίο είχε ακυρωθεί αρχικά, για να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Φλικ ήταν καταιγιστική. Προηγήθηκε με τον Πέρισιτς στο 14′, έχασε τα “άχαστα” με Λεβαντόφσκι και Κομάν να αστοχούν σε κενή εστία και είχε τον επόλυτο έλεγχο. Η Άιντραχτ όμως κέρδισε μέτρα στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές του Χιούτερ έγινε απειλητική. 

Ισοφάρισε στο 69′ με τον Ντα Κόστα και έδειξε έτοιμη για τη μεγάλη έκπληξη. Όλα αυτά όμως μόνο για 5 λεπτά, γιατί τόσα χρειάστηκε ο Λεβαντόφσκι για να κάνει το 2-1. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ του Ντέιβις στην αρχή της φάσης, αλλά με τη χρήση του VAR, ορθώς μέτρησε και έστειλε την Μπάγερν στον τελικό.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Παβάρ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Γκορέτσκα(86′ Μαρτίνεζ), Κομάν(61′ Τιάγκο), Πέρισιτς(61′ Ερνάντες), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Χιντερέγκερ, Άμπραχαμ, Εντικά, Τσάντλερ, Τουρέ(66′ Κάμαντα), Ιλσάνκερ(77′ Τορό), Κορ(77′ Ντοστ), Ρόντε, Γκατσίνοβιτς(66′ Ντα Κόστα), Αντρέ Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.