Με VAR στους 4 η Άιντραχτ (video)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας.

Η Άιντραχτ ήλεγξε το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χρειάστηκε τον Τραπ σε δύο σπουδαίες φάσεις της Βέρντερ. Ο Γερμανός είχε καταπληκτική αντίδραση στην κεφαλιά του Σέλκε και το σουτ του Εγκεστάιν κρατώντας το μηδέν.

Δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο VAR ειδοποίησε το διαιτητή Ζβάιερ ότι υπάρχει παράβαση σε μια φάση που σε κανονική ροή δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Ο ρέφερι το ήλεγξε, έδωσε το πέναλτι σε χέρι του Αουγκούστινσον και ο Αντρέ Σίλβα έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους στο 60′ ο Κόστιτς σέρβιρε και ο Κάμαντα έκανε εύκολα το 2-0. Η Βέρντερ ήταν ανήμπορη να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει τον Τραπ, όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόστιτς αποβλήθηκε για εγκληματικό μαρκάρισμα στον Τοπράκ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Τουρέ, Χιντερέγκερ, Άμπραχαμ, Σο, Ιλσάνκερ, Τσάντλερ(77′ Ντα Κόστα), Κάμαντα(82′ Κορ), Κόστιτς, Αντρέ Σίλβα(90′ Πασιένσια)
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Πάβλενκα, Μοϊσάντερ, Φογκτ(82′ Σάρτζεντ), Τοπράκ, Αουγκούστινσον(90+1 Βολτεμάντε), Γκεμπρεσιλάσιε, Κλάασεν, Εγκεστάιν, Μπιτένκουρ(66′ Οσάκο), Ράσικα, Σέλκε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.