Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0: Υπερασπίστηκε τον τίτλο της η Λειψία! (hls)

Η Λειψία επικράτησε με 2-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Βερολίνο και κατέκτησε το Κύπελλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Η Κυπελλούχος Λειψία, στον τέταρτο της τελικό τα τελευταία πέντε χρόνια, κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό της Άιντραχτ!

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως η Λειψία, με την βοήθεια της τύχης στο πρώτο γκολ αλλά και την ποιότητά της έπειτα, έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας, για δεύτερη διαδοχική σεζόν!

Η ομάδα του Ρόζε, ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο ματς μόλις στο τέταρτο λεπτό! Ο Σόμπολαϊ βρήκε τον Βέρνερ ο οποίος δεν έκανε το καλύτερο δυνατό πλασέ ώστε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους τυπικά φιλοξενούμενους ήρθε στο 16ο λεπτό. Ο Κόλο Μουανί, έπιασε δυνατό σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 42 η Κυπελλούχος Γερμανίας, έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ενκουνκού έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει έξω.

Το σφύριγμα για το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ….

Η Λειψία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71ο λεπτό με τον Ενκουκού! Ο Όλμο μετά από εκτέλεση κόρνερ, έδωσε στον Ενκουκού στ΄αριστερά, εκείνος με ωραία ενέργεια έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυ για το 1-0!

Στο 79ο λεπτό, ο Πόουλσεν πήρε την κεφαλιά για λογαριασμό της Λειψίας με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Άιντραχτ είχε ανέβει με στόχο την ισοφάριση, καθώς τα χρονιά περιθώρια στένευαν, αφήνοντας παράλληλα κενούς χώρους στην άμυνα.

Στο 85΄η Λειψία πέτυχε και δεύτερο γκολ! Ο Ενκουνκού έστρωσε στον Σόμποσλάι και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τραπ για το 2-0!

Η Άιντραχτ απείλησε στο 87 με τον Κόλο Μουανί, με τον Μπλάσβιχ να παραχωρεί το κόρνερ!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σίμπερτ, βρήκε την Λειψία να κατακτά για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο!

Λειψία (Μ. Ρόζε): Μπλάσβιχ, Χάλστενμπεργκ, Ορμπάν, Κλόστερμαν, Χένριχς, Λάιμερ, Όλμο, Χαϊνταρά(78΄Σλάγκερ), Σόμποσλαϊ(91΄Καμπλ), Βέρνερ(61΄Πόουλσεν), Ενκουνκού

Άιντραχτ Φρ. (Ό. Γκλάσνερ): Τραπ, Χασέμπε(78΄Μπόρε), Μαξ(78΄Λεντς), Μπούτα(87΄Ντίνα Εμπιμπέ), Εντικά, Τούτα, Ρόντε(70΄Λίνστρομ), Γκέτσε, Σόου, Καμάντα, Κολό Μουανί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.