Άιντραχτ Φρ. – Ντάρμσταντ 4-2 : Στον αστερισμό του Κόλο Μουανί

Με δύο γκολ και μια ασίστ ο Κόλο Μουανί ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Νίκη 4-2 για τους αετούς απέναντι στην Ντάρμσταντ και πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου.

Η Ντάρμσταντ έδειξε γιατί είναι φαβορί για την ανοδο στην Μπούντεσλιγκα βάζοντας δύσκολα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον αγώνα των δύο ομάδων για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με ποιόν άλλον, τον Κόλο Μουανί νωρίς (6′) και πίστεψαν ότι θα έχουν εύκολο βράδυ αλλά η Ντάρμσταντ είναι καλή ομάδα.

Γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ του Χόνζακ μέσα σε ένα τρίλεπτο (29′ και 31′) και οι γηπεδούχοι υπέστησαν σοκ και κατάλαβαν ότι πρεπει να σοβαρευτούν για να προκριθούν.

Η ισοφάριση ήρθε πριν το ημίχρονο με σκόρερ αυτή την φορά τον Μπορέ (44′) και ωραία συνεργασία με τον Γκέτσε και η ανατροπή στην ανατροπή έγινε στο 62ο λεπτό.

Οι δύο σκόρερ της Άιντραχτ συνδυάστηκαν με τον Κόλο Μουανί αυτή την φορά να δίνει τελική πάσα για τον Κάμαντα ο οποίος έκανε το 3-2.

Μέχρι το 75ο λεπτό είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποφάσισε να προστατεύσει το αποτέλεσμα και γύρισε πίσω στην άμυνα.

Η Ντάρμσταντ ρίσκαρε και αυτός άφησε χώρους που είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Κόλο Μουανί. Πήρε την μπάλα από τον Γκέτσε, σκόραρε και έστειλε την Άιντραχτ στους οκτώ με το τελικό 4-2.

Στην οκτάδα του κυπέλλου Γερμανίας βρίσκονται ήδη Στουτγκάρδη, Ουνιόν Βερολίνου, Λειψία, Μπάγερν Μονάχου, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τα ζευγάρια που απομένουν :

Νυρεμβέργη – Φορτ. Ντισελντορφ 8/2/2023 19:00
Μπόχουμ – Ντόρτμουντ 8/2/2023 21:45


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.