Γερμανία: Προς αλλαγή έδρας ο αγώνας κυπέλλου της Λειψίας

Πιθανή η αλλαγή έδρας στο παιχνίδι της Λειψίας με την Τοϊτόνια.

Η Λειψία είναι προγραμματισμένο να δώσει την προσεχή Τρίτη 30 Αυγούστου τον αγώνα της για τον Α΄ γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Όμως, η αναμέτρηση με την (Δ΄ κατηγορίας) Τοϊτόνια Ότενσεν, η οποία είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ντεσάου, ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξει… έδρα, καθώς στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Πάουλ Γκράιφτσου» προκλήθηκε σκόπιμη ζημιά από τη χρήση χημικών, όπως αναφέρουν σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ. Από την πλευρά της, η γερμανική ομοσπονδία επιβεβαίωσε το συμβάν και ανακοίνωσε ότι εργάζεται με στόχο μια εναλλακτική ρύθμιση για το παιχνίδι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το γρασίδι ήταν σκόπιμα περιχυμένο με μια άγνωστη ουσία, με αποτέλεσμα μεγάλα «μπαλώματα» να γίνουν καφέ, τόσο στη μέση του αγωνιστικού χώρου, όσο και στις δύο μεγάλες περιοχές. Το συμβάν ανακαλύφθηκε χθες, ενώ η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος προκάλεσε τη ζημιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξεύρεση γηπέδου, προκειμένου η Τοϊτόνια να υποδεχθεί τη Λειψία της Bundesliga, ήταν ήδη πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους της ομάδας από το Αμβούργο, καθώς ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της δεν είναι κατάλληλος για αγώνες Κυπέλλου. Έτσι, οι υπεύθυνοι της Τοϊτόνια απευθύνθηκαν τόσο στη διοίκηση του Αμβούργου, όσο και σε αυτή της Ζανκτ Πάουλι, ωστόσο αμφότερες αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τα γήπεδά τους, προτού επιλεγεί το Ντεσάου, το οποίο βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα μακριά…

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.