Μπρέμερ – Μπάγερν Μ. 0-12: Μια ντουζίνα γκολ (hls)

Εύκολη πρόκριση για την Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην 5ης κατηγορίας Μπρέμερ. Οι Βαυαροί νίκησαν με 12-0 στο Βέζερσταντιον τους ερασιτέχνες αντιπάλους τους.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν δύσκολο βράδυ για την 5ης κατηγορίας Μπρέμερ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Παρά τις έξι αλλαγές στην ενδεκάδα οι Βαυαροί πήραν στα σοβαρά το παιχνίδι και νίκησαν εύκολα.

Για την Μπρέμερ ήταν μόλις η 10η συμμετοχή της ιστορίας της στην διοργάνωση και όπως είπε ο κόουτς Μπένγιαμιν Έτα ο στόχος ήταν να δεχτεί λιγότερα από δέκα γκολ. Και τα κατάφερε.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τσούπο-Μότινγκ ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ (8′, 28′, 35′, 82′), έδωσε τρεις ασίστ και είχε ένα δοκάρι ενώ σκόραραν και οι Μουσιάλα (16′, 48′), Τίλμαν (47′), Σανέ (65′), Κουζάνς (80′), Σαρ (86′), Τολισό (88′) και με αυτογκόλ ο Βαρμ (27′).

H Μπρέμερ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νόμπιλε στο 76ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα αλλα έφυγαν από το γήπεδο με την ικανοποίηση ότι αντιμετώπισαν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου την σπουδαία Μπάγερν Μονάχου.

Μπρέμερ : Ζίμαν (70′ Μπαρ) – Βαρμ, Ολατούντζι (58′ Ουάκι), Νόμπιλε, Κμιέτς (58′ Βάζνε) – Μουζόνγκ, Κάιζερ – Κούρκιεβιτς (70′ Κούνκελ), Άρνολντ, Ντιόπ (58′ Ματάρ) – Γκαρθία

Μπάγερν Μ. : Ούλραϊχ – Σαρ, Ζούλε (46′ Κ. Ρίτσαρντς), Νιανζού, Ο. Ρίτσαρντς – Κίμιχ (46′ Κουζάνς), Τολισό – Μουσιάλα (61′ Γκνάμπρι), Μίλερ (46′ Τίλμαν), Σανέ (68′ Μπουθ) – Τσούπο-Μότινγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.