AE Λεμεσού – Ομόνοια 0-1: «Πράσινη» η κούπα, χρυσός σκόρερ ο Ανσαριφάρντ (vid)

Με χρυσό σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ Λεμεσού, κατακτώντας για δεύτερη συνεχομένη σεζόν το Κύπελλο Κύπρου. Aυτή ήταν η 16η κατάκτηση κυπέλλου για την Ομόνοια.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ομόνοια κατακτά το κύπελλο στην Κύπρο, αφού μετά την περσινή επικράτηση επί του Εθνικού Άχνας με (1-0), αυτή τη φορά το «τριφύλλι» επικράτησε με το ίδιο σκορ της ΑΕ Λεμεσού. Χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σκόραρε στο 84ο λεπτό.

Το παιχνίδι

Πιο δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η ΑΕΛ, που στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα πίεζε ασφυκτικά την άμυνα των τυπικά φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά, η Ομόνοια ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο πρώτο γκολ. Στο 21’ έπειτα από απόκρουση του Μουριέλ, η μπάλα χτύπησε στον Αντρέ Τεϊσέιρα και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα της ΑΕΛ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς άλλες κλασικές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν τα λάθη και οι σκληρές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι, φτάσαμε στο 84,’ όταν και ο Ανσαριφάρντ σκόραρε το μοναδικό τέρμα και χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του. Μπέζους και Παπουλής συνδυάστηκαν στο κέντρο, με τον αειθαλή Παπουλή να βρίσκει τον Ανσαριφάρντ, που σκόραρε από κοντά και έβαλε φωτιά στις εξέδρες.

Μετά από την κατάκτηση του τροπαίου, η Ομόνοια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Europa Conference League, όπου θα ξεκινήσει από το δεύτερο προκριματικό γύρο.

ΑΕΛ: Μούριελ, Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Μακρής, Παντελή (65′ Χάσα), Ανδρέου, Μιλιντσεάνου (65′ Μιραλάς), Μεντόσα, Τζάλμα, Ντέβαστ

OMONOIA: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοΐζου, Λέζιακς, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου (57′ Παπουλής), Παναγιώτου, Κούσουλος, Μιξ (57′ Μπασιρού), Κακουλλής (73′ Μπεζούς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.