Απόλλων Λεμεσού, η νέα “δύναμη” στην Κύπρο

Διαβάστε στο novasports.gr για τη νέα ποδοσφαιρική "δύναμη" της Κύπρου, τον Απόλλωνα Λεμεσού!

Μια νέα ποδοσφαιρική “δύναμη” έχει κάνει την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Ο Απόλλων Λεμεσού μπήκε… σφήνα στους μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου, κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια και μπορεί να καυχιέται για την κυριαρχία του στη Μεγαλόνησο.

Πόσο εύκολο είναι να ανταγωνιστείς το ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και την Ανόρθωση; Να πας κόντρα στο… ρεύμα και να σηκώνεις τη δική σου σημαία της ποδοσφαιρικής επανάστασης; Ο Απόλλων Λεμεσού το είχε κάνει τρεις φορές στο παρελθόν, όμως αυτό που δεν κατάφερε ήταν η διάρκεια στις επιτυχίες. Γιατί οι “γίγαντες” του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι δύσκολο να… λυγίσουν. Όμως με μεθοδικότητα, πλάνο, ένα καλό ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή, όλα είναι εφικτά!

Ο Απόλλων έφτασε πέρυσι στην πηγή και δεν ήπιε νερό. Φέτος ήταν η σειρά του! Με τρεις Ελλαδίτες στο ρόστερ, τον Χάρη Μαυρία, τον Χρήστο Αλμπάνη και τον Τάσο Αυλωνίτη και τον Γερμανό τεχνικό Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στο “τιμόνι”, η ομάδα από τη Λεμεσό έδειξε την αγωνιστική της ανωτερότητα και στο φινάλε γεύτηκε τον γλυκό καρπό του κόπου της.

Μυστικό στην επιτυχία δεν υπάρχει… Αν και ο Απόλλων Λεμεσού είναι τρίτος στην κατάταξη της αγοραστικής αξίας παικτών στη λίστα του έγκυρου transfermarkt, στο γήπεδο έκανε… limit up.

Με ηγέτη τον – έτοιμο για το άλμα στην Ευρώπη – Ιωάννη Πίττα των 11 τερμάτων και των πέντε ασίστ, αξιόπιστη λύση στην επίθεση τον Σενεγαλέζο Μπαγκαλί Νταμπό και τον άλλοτε παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Ίσραελ Κολ να κάνει εξαιρετική σεζόν, ο Απόλλων Λεμεσού κατάφερε να περάσει σε αυτή την απαιτητική κούρσα τους ανταγωνιστές του και όπως λένε στη Λεμεσό: “Ήρθε για να μείνει”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.