Ολυμπιακός Λευκωσίας: Παρελθόν ο Γιώργος Πετράκης

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη.

Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας, με τη διοίκηση να αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, μετά από 14 αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, κ. Γεώργιος Πετράκης έχει υπόβαλει σήμερα την παραίτηση του στο Δ.Σ του Σωματείου, για προσωπικούς του λόγους. Η παραίτηση του έχει γίνει δεκτή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Πετράκη για τη συνεισφορά του στην ομάδα, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας, υπέδειξε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και εργατικότητα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη μετέπειτα του σταδιοδρομία”.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή, που μου δόθηκε η ευκαιρία να εργασθώ ως προπονητής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Πιστεύω, ότι επέδειξα επαγγελματισμό, εργατικότητα και συνέπεια, όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μέχρι σήμερα, ως ομάδα, βρεθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, εντός της πρώτης εξάδας και πετύχαμε σπουδαίες νίκες, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Τορναρίτη για την ευκαιρία που μου έδωσε και όλη τη διοίκηση του συλλόγου, για την καλή συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Σεραφείμ, για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε οργανωτικό επίπεδο όπως και τον Κύριο Αχιλλέως. Ευχαριστώ τους υπέροχους συνεργάτες μου, για τη στήριξη και τη βοήθεια τους, όπως και όλο το επιτελείο της ομάδας. Θέλω να απευθύνω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπουδαίους παίκτες της ομάδας, στους οποίους ποτέ, δε θα πάψω να πιστεύω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, οι οποίοι στάθηκαν κοντά στην ομάδα. Για προσωπικούς λόγους, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους και φυσικά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Εις το επανιδείν,
Με εκτίμηση,
Γιώργος Πετράκης “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!