Δεν έχει αντίπαλο στη Γαλλία η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στέφθηκε και κυπελλούχος καθώς επικράτησε 4-2 στον τελικό της Μαρσέιγ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στέφθηκε και κυπελλούχος καθώς επικράτησε 4-2 στον τελικό της Μαρσέιγ. 

Οι Παριζιάνοι δεν έχουν αντίπαλο εντός των συνόρων καθώς μετά την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος πήραν και το κύπελλο. 

Στον τελικό, οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με γκολ του Ματουιντί. Ωστόσο, οι Μασσαλοί αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια δέκα λεπτά αργότερα με δράστη τον Θοβέν. 

Στην επανάληψη όμως οι Παριζιάνοι πάτησαν γκάζι και δύο λεπτά μόλις μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανέκτησαν το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καβάνι σκόραρε για το 3-1 και «κλείδωσε» ουσιαστικά το τρόπαιο για την ομάδα του Μπλαν. 

Το 4-1 διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αποχαιρετώντας έτσι ιδανικά την Παρί ενώ το μόνο που κατάφεραν οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ στο 87ο λεπτό με τον Μπατσουαγί.

Αυτή ήταν η δέκατη φορά που η Παρί κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο και δεύτερη συνεχόμενη αφού διατήρησε τα σκήπτρα της από την κατάκτηση της περσινής σεζόν.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.