Αποκλεισμοί σοκ για Ρόμα και Φιορεντίνα

Η Ρόμα δεν κατάφερε να περάσει τη Σπέτσια της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία κι έτσι αποκλείστηκε από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να περάσει τη Σπέτσια της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία κι έτσι αποκλείστηκε από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά έμεινε στο 0-0 με τη Σπέτσια, με τον Κώστα Μανωλά να είναι στην αποστολή αλλά να μην αγωνίζεται. Οι Ρωμαίοι έκαναν rotation όμως και πάλι ο αντίπαλος στο «Ολίμπικο» υπήρξε χαμηλής δυναμικότητας. Στο 0-0 έληξε και η παράταση με τη Σπέτσια, με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι. Εκεί ο σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας επικράτησε με 4-2. Τέρζι, Νενέ, Χουαντέ και Ακαμπόρα ευστόχησαν για τους φιλοξενούμενους, Πιάνιτς και Ντζέκο αστόχησαν στη διαδικασία για τη Ρόμα, με τους Ντε Ρόσι και Ντινιέ να ευστοχούν. 

Στο «Αρτέμιο Φράνκι», πάλι για τους «16» του Κυπέλλου, η Φιορεντίνα γνώρισε εντός έδρας ήττα και αποκλεισμό από την Κάρπι που κέρδισε την ομάδα του Πάουλο Σόουζα με 1-0. Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Γκαούντιο στο 76΄, ενώ οι «βιόλα» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ροντρίγκες στο 95΄. Για την Κάρπι αντίκρισε στο ίδιο χρονικό σημείο την κόκκινη κάρτα ο Μπακόγκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.