Για το πρώτο βήμα

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (21:45, novasports 1 & 1HD) που διεξάγεται επίσης στο Τορίνο, αλλά στο άλλο γήπεδο της πόλης.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (21:45, novasports 1 & 1HD) που διεξάγεται επίσης στο Τορίνο, αλλά στο άλλο γήπεδο της πόλης. Χθες ήταν η Μίλαν που νίκησε 1-0 την Αλεσάντρια, η οποία φιλοξενήθηκε στο «Ολίμπικο».

Απόψε, όμως, στο γήπεδο της Γιουβέντους τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μικρότερη, ενώ εκτός από την πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό, μιλάμε για το κλασικό ντέρμπι της Ιταλίας, το derby d’ Italia στη γλώσσα των γειτόνων.

Οι νταμπλούχοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν το πλεονέκτημα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Οι «νερατζούρι» από την άλλη, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Σέριε Α, όπου το όνειρο του τίτλου απομακρύνεται, θέλουν να βάλουν τις βάσεις για επιτυχία στον δεύτερο στη σειρά θεσμό της χώρας.

Η «Γιούβε» έχει τον ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση, καθώς έχει να χάσει από την αντίπαλό της περισσότερα από τρία χρόνια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Συν τοις άλλοις, η Κυρία μετρά 13 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια της, επίσης σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας να βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της στη σεζόν.

Τα… υπόλοιπα το βράδυ στις οθόνες μας, με τη ρεβάνς να έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου στο «Τζιουζέπε Μεάτσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.