Κόντε-Ανιέλι: Το παρασκήνιο της κόντρας τους

Η έντονη λεκτική διαμάχη με ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ του προπονητή της Ίντερ και του προέδρου της Γιουβέντους, έχει παρελθόν.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ είχε μπόλικη ένταση με τους Αντόνιο Κόντε και Αντρέα Ανιέλι να ανταλλάσσουν ύβρεις τόσο κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου όσο και μετά το τελευταίο σφύριγμα, που βρήκε τους «μπιανκονέρι» να προκρίνονται στον τελικό της 19ης Μαΐου.

Το γυαλί είχε ραγίσει το καλοκαίρι του 2014 όταν ο Ιταλός προπονητής, με τον οποίο η «γηραιά κυρία» κατέκτησε 3 διαδοχικά πρωταθλήματα, παραιτήθηκε μια ημέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κόντε είχε ασκήσει κριτική στη διοίκηση Ανιέλι για τη μεταγραφική πολιτική της, με την περίφημη φράση «δεν μπορείς να πας σε ένα εστιατόριο 100 ευρώ έχοντας μόνο στην τσέπη σου 10 ευρώ».

Το 2017 ο διοικητικός ηγέτης της Γιουβέντους αποθέωσε το διάδοχο του Κόντε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λέγοντας πως «συνέχισε τη δουλειά την οποία κάποιοι άλλοι θεωρούσαν τελειωμένη». 

Το καλοκαίρι του 2019 ο Πάβελ Νέντβεντ και ο Φάμπιο Παράτιτσι (αμφότεροι υψηλά ιστάμενοι στη Γιουβέντους) ζήτησαν την επιστροφή του Κόντε στο σύλλογο του Πιεμόντε, όμως ο Ανιέλι έθεσε βέτο και επέλεξε τον Μαουρίτσιο Σάρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.