“Πλημμυρίζει” το Ολίμπικο

Θα... βουλιάξουν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Ρώμης την τετάρτη το βράδυ, αφού εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, διεξάγεται και το τουρνουά Μάστερς της Ρώμης. Περίπου 120.000 κόσμος θα βρεθεί στο Ολίμπικο.

Θα… βουλιάξουν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Ρώμης την τετάρτη το βράδυ, αφού εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, διεξάγεται και το τουρνουά Μάστερς της Ρώμης. Περίπου 120.000 κόσμος θα βρεθεί στο Ολίμπικο. Οσο και να σας φαίνεται παράξενο λίγο παραπάνω από τους μισούς θα βρίσκονται στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, ενώ οι υπόλοιποι θα φιλοξενηθούν στις υπέροχες εγκαταστάσεις του τένις.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα θα βρεθεί και ο πρόεδρος της χώρας Σέρτζιο Ματαρέλα, προκειμένου να παραδώσει το τρόπαιο στους νικητές και όπως μας είπαν οι διοργανωτές τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Περίπου 1500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και για τα δύο αυτά event, όσοι ήταν δηλαδή στο Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ωστόσο στην Ιταλία αυτός ο αριθμός αντιμετωπίζεται με… θαυμασμό και θεωρούν πως οι άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας αρκούν και… περισσεύουν.

Φυσικά δεν βρίσκονται μόνο στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Οχήματα και στρατιώτες με όπλα στα χέρια είναι σε κάθε μεγάλη πλατεία, έτοιμοι να επέμβουν αν χρειαστεί. Ως τώρα κάνουν και αυτοί τα… αγάλματα, αφού δεν έχει συμβεί το παραμικρό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.