Οι μονομάχοι στο Ολίμπικο

Στο ίδιο γήπεδο που απέτυχε να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες κόντρα στη Ρόμα, η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να κατακτήσει το κύπελλο, βρίσκοντας αυτή τη φορά απέναντι της την άλλη ομάδα της Ρώμης. Η Λάτσιο μόνο κομπάρσος δεν θέλει να γίνει στο... σπίτι της και στον 69ο τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2HD την Τετάρτη (22:00).

Στο ίδιο γήπεδο που απέτυχε να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες κόντρα στη Ρόμα, η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να κατακτήσει το κύπελλο, βρίσκοντας αυτή τη φορά απέναντι της την άλλη ομάδα της Ρώμης. Η Λάτσιο μόνο κομπάρσος δεν θέλει να γίνει στο… σπίτι της και στον 69ο τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2HD την Τετάρτη (22:00). 
Ο Σιμόνε Ινζάγκι ανέλαβε τη Λάτσιο στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού μετά τη φυγή του Μπιέλσα και με μπάτζετ μεταγραφών μόλις 300.000 ευρώ κατάφερε να φέρει την ομάδα του στον τελικό και μία ανάσα πριν από το 7ο Κύπελλο της ιστορίας της. Σύμφωνα με όσα μας έλεγαν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ της Λάτσιο, ο Ινζάγκι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια ο… δικός μας Θωμάς Στρακόσια, γιος του Φώτη Στρακόσια, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό Πειραιώς, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ιωνικό, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα και Προοδευτική. Μάλιστα ο Θωμάς ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, πριν μετακομίσει στη Ρώμη. Ουάλας, Ντε Βράι και Ράντου η τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Η πεντάδα της μεσαίας γραμμής, από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αποτελείται από τους Μπάστα, Παρόλο, Μπίλια, Μιλίνκοβιτς και Μίλιτς. Ιμόμπιλε και Κειτά οι δύο επιθετικοί. 
Ο Αλέγκρι έχει μπροστά του την… πρόκληση του Τρεμπλ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα σήμερα το βράδυ στο Ολίμπικο οδηγώντας τη Γιουβέντους στο 12ο της Κύπελλο. Εκεί θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Νέτο θα πάρει τη θέση του Μπουφόν, όπως έχει γίνει φέτος στα ματς του Κυπέλλου. Μπαρτσάλι δεξιά, Μπονούτσι και Κιελίνι τα δύο στόπερ, με τον Αλεξ Σάντρο στα αριστερά της άμυνας. Μαρκίσιο και Ρινκόν τα αμυντικά χαφ με τους Ντάνι Αλβες και Μάντζουκιτς στις πτέρυγες. Ο Ντιμπάλα θα τοποθετηθεί πίσω από τον Ιγκουαϊν σε ένα σύστημα που είχε χρησιμοποιήσει ο τεχνικός της “Μεγάλης Κυρίας” για πρώτη φορά κόντρα στη Λάτσιο φέτος… 
Αν η Γιουβέντους βγει νικήτρια το βράδυ θα γίνει η μοναδική ομάδα που θα έχει καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο για τρία σερί χρόνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.