Μίλικ:”Δεν αισθάνομαι αναπληρωματικός στη Γιουβέντους”

Ο Αρκάντιους Μίλικ με τα τρία προσωπικά του γκολ απέναντι στη Φροζινόνε έστειλε τους "Μπιανκονέρι" στα ημιτελικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αισθάνεται αναπληρωματικός στην "Βέκια Σινιόρα"

Μετά από 18 χρόνια και το χατ τρικ του Άλεξ Ντελ Πιέρο σε αγώνα του κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στη Φιορεντίνα βρέθηκε ξανά ένας παίκτης των «Μπιανκονέρι», ο οποίος έκανε χατ-τρικ σε αγώνα του Ιταλικού κυπέλλου. Ο λόγος για τον Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος υπέγραψε τον θρίαμβο της Γιουβέντους με 4-0 επί της Φροζινόνε και έστειλε την Γιουβέντους στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.

“Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στα ημιτελικά αλλά και για το χατ-τρικ μου (σ.σ. δεν είχε πετύχει ποτέ πάνω από ένα γκολ σε κάποιο ματς με τους μπιανκονέρι) αφού βοήθησε την ομάδα να πετύχει το στόχο της”, τόνισε στο φινάλε της αναμέτρησης ο Πολωνός φορ, για να προσθέσει με νόημα στη συνέχεια:

“Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναπληρωματικό στην Γιουβέντους. Ακόμα και όταν δεν ξεκινώ, το μυαλό μου είναι στην ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να τους παρέχω στήριξη, με την τελική επιλογή να είναι στον προπονητή.

Εάν δεν μπορώ να βοηθήσω με τα γκολ μου, προσπαθώ να βοηθώ με άλλα πράγματα. Τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε στα ημιτελικά, αν και αργούν να έρθουν αυτά τα ματς”.

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες για τα ημιτελικά του Coppa Italia είναι διπλοί και θα λάβουν χώρα τον Απρίλιο, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αντιμετωπίζει την Λάτσιο και στον έτερο ημιτελικό να κοντράρονται η Φιορεντίνα με την Αταλάντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.