Λάτσιο – Ρόμα 1-0: Βασικός Μανδάς, τρεις κόκκινες, γαλάζιο ντέρμπι

Θρίλερ στο Derby della Capitale με νικήτρια την Λάτσιο 1-0 απέναντι στην Ρόμα. Σκόρερ ο Τζακάνι. Ντεμπούτο Μανδά με εκπληκτική διπλή επέμβαση στο 87ο λεπτο. Στα ημιτελικά η Λατσιο.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι ο Χρήστος Μανδάς έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Λάτσιο.

Δεν απειλήθηκε καθόλου. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο μικροευκαιρίες των γηπεδούχων οι οποίες σταμάτησαν στον Μαντσίνι.

Δίκαιο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο αρχισε με την Λάτσιο να πατάει γκάζι. Είχε ευκαιρία με τον Βεσίνο (48′) και κέρδισε πέναλτι στο 49ο λεπτό για να σκοράρει ο Τζακάνι (51′).

Είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Βεσίνο ήταν άστοχος και στις δύο (57′) και η Ρόμα έριξε όλα τα επιθετικά όπλα στο γήπεδο.

Απείλησε στο 87ο λεπτό αλλά ο Μανδάς εντυπωσιακά με διπλή απόκρουση κρατησε το μηδέν ενώ στις καθυστερήσεις ψαλιδάκι του Λουκάκου έφυγε άουτ.

Στα νεύρα καθυστερήσεων βγήκαν τρεις κόκκινες κάρτες μια στον Πέδρο των γηπεδούχων, μια στον Αζμούν και μια μετά το τέλος του αγώνα στον Μαντσίνι της Ρόμα.

Λάτσιο: Μανδάς – Λάτζαρι (67′ Πελεγκρίνι), Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Κατάλντι (67′ Ροβέλα), Γκεντουζί, Βεσίνο – Τζακάνι (68′ Πέδρο), Άντερσον, Καστεγιάνος (77′ Ίσακσεν)

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο – Κρίστενσεν, Μαντσίνι, Χάισεν (81′ Μπελότι) – Κάρσντορπ (58′ Αζμούν), Κριστάντε, Παρέδες, Μπόβε (76′ Ελ Σαράουι), Ζαλέβσκι (58′ Σπινατσόλα) – Ντιμπάλα (46′ Πελεγκρίνι), Λουκάκου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.