Νάπολι – Φροζινόνε 0-4 : Με μυαλό, τύχη και τους “νόμους” του ποδοσφαίρου! (highlights)

Η Φροζινόνε συνέτριψε με το ασύλληπτο αλλά πέρα για πέρα εναρμοσμένο με τις "αρχές" του ποδοσφαίου, 0-4 τη Νάπολι και πήρε το εισιτήρια για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας!

Κι όμως… Έγινε, γιατί απλά στο ποδόσφαιρο τέτοια πράγματα “επιτρέπονται” και συμβαίνουν! Η Φροζινόνε δείχνοντας πειθαρχία στο πλάνο του Εουτζένιο Ντι Φραντσέσκο – με αρκετό πρέσιγκ (!) σε ανοιχτούς χώρους – πίστη στα “θαύματα”, πάθος, εξυπνάδα – όταν και όπου χρειάστηκε – αμυντικό σθένος όταν πιέστηκε και βέβαια αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιούργησε αλλά και τα χοντρά λάθη της άμυνας της Νάπολι έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη!

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος, όπου η Νάπολι είχε περισσότερες ευκαιρίες δίχως να τις αξιοποιήσει ήρθε αυτό το πρώτο γκολ στο 65‘ από την γυριστή κεφαλιά του Αργεντινού μέσου Μπαρενετσέα να αλλάξει τους ρυθμούς του αγώνα! Ο Ματσάρι αναγκάστηκε να ρίξει στη “φωτιά” τα βαριά του χαρτιά – Οσιμέν και Κβαρατσκέλια – αλλά τον… πρόλαβε η χοντρή γκάφα του Ντι Λορέντσο στο 69′ ο οποίος προσπαθώντας να γυρίσει τη μπάλα από τα 60 μέτρα (!) στον τερματοφύλακά του έβγαλε φάτσα με το γκολ τον ταχύτατο Κάζο κι αυτό το πέτυχε!

Στο φινάλε κι ενώ όλα τα συστήματα είχαν πάει… περίπατο, ο Ντι Λορέντσο μάρκαρε τον Τζέλο και ο Μαροκινός Τσεντίρα ευστόχησε κάνοντας το 0-3 και στην τελευταία φάση του ματς ένας άλλος Μαροκινός ο Χαρούει σε μια ούτως ή άλλος “ξεχαρβαλωμένη” κι απογοητευμένη άμυνα ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του και το δράμα των “Παρτενοπέϊ” διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Η Φροζινόνε θα περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στα προημετλικά, από το ματς της Γιουβέντους με την Σαλερνιτάνα. Αουτσάϊντερ μεν, αλλά μετά από αυτό που πέτυχε απόψε στο Νάπολι, ποιός μπορεί να της απαγορέυσει να ονειρεύεται;;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.