Τορίνο – Φροζινόνε 1-2 (παρ.) : Ο τολμών προκρίνεται! (highlights)

Η Φροζινόνε νίκησε στο Πιεμόντε την Τορίνο και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Ιταλίας, Το πολύτιμο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Ρέϊνιερ στο 97'. Στην κανονική διάρκεια ο 17χρονος Ιμπραίμοβιτς έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει με κεφαλιά ο Τσέχος Ζίμα στο 31

Η Φροζινόνε παίζοντας κατά διαστήματα με… άγνοια κινδύνου – έχοντας ως δεδομένες τις αμυντικές της “αμαρτίες” κατάφερε να νικήσει την Τορίνο στο Ολυμπιακό στάδιο του Πιεμόντε και να προκριθεί για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας όπου την περιμένει η Νάπολι!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με θράσος στο ματς και προηγήθηκαν με γκολ του 17χρονου Γερμανού Ιμπραϊμοβιτς μόλις στο 5΄ Σταδιακά οι “Γκρανάτα” ανέλαβαν προτωβουλίες ισοφαρίζοντας με κφαλιά του Τσέχου Ζίμα ενώ ως το φινάλε του ημιχρόνου έχασαν ευκαιρίες να ανατρέψουν απόλυτα την κατάσταση!

Στην επανάληψη η Φροζινόνε κόντρα σε ένα πιο ποιοτικό αντίπαλο, παίζοντας ψηλά στο χώρο, κατάφερε να διατηρήσει μια ισορροπία κάτι που κατάφερε να διαχειριστεί ιδανικά στην συνέχεια καθώς οι νοτιοαμερικανοί που μπήκαν στο ματς έκαναν την ουσιαστική διαφορά!

Στο 97′ οι Βραζιλιάνοι Ρενιέρ και Κάϊο Ζορζ συνδυάστηκαν άψοξα και ο πρώτος φθάνοντας απέναντι στον Τζεμέλο πλάσαρε για το 1-2.

Ως το φινάλε του έξτρα χρόνου η Τορίνο πίεσε δίχως να έχει και την τύχη με το μέρος της με χαρακτηριστική τη φάση του 106ου λεπτού όταν ο Γάλλος Καραμό τράνταξε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.