Σπέτσια – Βενέτσια 2-2 (4-3 πεν.) : Ντέρμπι που κρίθηκε στη”ρουλέτα” (highlights)

Συναρπαστικά ήταν το ματς στην "ουδέτερη", λόγω έργων, Τσεζένα όπου η Σπέτσια και η Βενέτσια έμειναν ισόπαλες με 2-2 για να φτάσουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι όπου οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πιοι εύστοχοι!

Έτσι όπως πήγε αυτό το ματς, όποιος και να περνούσε θα ένιωσε άξιος κι όποιος και να έμεινε εκτός, θα μιλούσε για μια κακιά έως και άδικη στιγμή! Η Σπέτσια και η Βενέτσια διεκδίκησαν με πάθος την πρόκριση με τους τυπικά γηπεδούχους – λόγω έργων στο γήπεδο της Λιγκούρια – να προηγούνται στο 20′ με τον Αντονούτσι και να φτάνουν μια ανάσα από την πρόκριση στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όταν αντιδρώντας το γκολ του Πογιάνπαλο (54′) ξαναπήραν προβάδισμα με πέναλτι του Μόρο (60′) αλλά στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν τρία λεπτά αργότερα ο εξαιρετικός Φινλανδός Γιορόνεν απέκρουσε.

Οι “αραντσονεροβέρντι” πίεσαν στα τελευταία λεπτά, κερδίζοντας πέναλτι στο 80′ που μετέτρεψε σε γκολ ο Δανός Γκίτκαερ. Το 2-2 δεν άλλαξε στην παράταση για να πάμε στα πέναλτι όπου η Σπέτσια ήταν πιο αποτελεσματική στο τελίκό 4-3!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.