Τζένοα – Μόντενα 4-3 : Η φιέστα που έγινε.. θρίλερ! (hls)

Αγχωτικά, κυρίως λόγω των απροσεξιών της Τζένοα η ομάδα της Λιγκούρια νίκησε 4-3 τη Μόντενα έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς γεμάτο από έντονα συναισθήματα, ταλέντο και...λάθη!

Η φιλόδοξη Τζένοα που επέστρεψε στην Serie A πραγματοποιώντας και καλές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι κατάφερε να προηγηθεί με τον Ιταλο-Αργεντινό Ρετέγκι μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο. Η ανωτερότητα των “ροσομπλού” της Γένοβας άρχισε να βάζει… νερά, μετά το 20λεπτο και τα λάθη στην άμυνα “τιμωρήθηκαν” δις από τους φιλοξενούμενους! Στο 29′ ο Μανκόνι με κεφαλιά ισοφάρισε και δέκα λεπτά αργότερα ο Τρεμολάδα αξιοποίησε τα “δώρα” της αντίπαλης άμυνας, κάνοντας με ωραία ενέργεια το 1-2!

Με πείσμα πίεσε η ομάδα του Τζιλαρντινο ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή έπειτα από την καρφωτή κεφαλιά του Μεξικανού Βάσκες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ισλανδός Γκούντμουντσον πήρε στις πλάτες του την Τζένοα κάνοντας το 3-2 στο 51′ και έξι λεπτά αργότερα ο Ρετέγκι πέτυχε το 4-2.

Στο φινάλε ήταν η Μόντενα αυτή που έτρεξε περισσότερο προσπαθώντας να ρισκάρει και μείωσε με σουτ του Γκαρτζιούλο στο 77′

Το σκορ έμεινε στο 4-3. Η Τζένοα κρατώντας τα θετικά του ματς, περιμένει πλέον για την επόμενη φάση του θεσμού την νικήτρια της αναμέτρησης της Μόντσα με την Ρετζιάνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.