Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Ο Μπρέμερ την έστειλε στα ημιτελικά του Coppa Italia (hls)

Η Γιουβέντους προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας της Λάτσιο με σκορ 1-0. Οι "μπιανκονέρι" στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ σε διπλή αναμέτρηση.

Η κεφαλιά του Μπρέμερ στο 44ο λεπτό μετά από σέντρα του Φίλιπ Κόστιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γιουβέντους στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Λάτσιο. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι “μπιανκονέρι” έβγαλαν περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία δεν κατάφερε να “βάλει στο παιχνίδι” το Λούις Αλμπέρτο με αποτέλεσμα η δημιουργία της να κυμανθεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Η Γιουβέντους επέλεξε στο δεύτερο μέρος να διαχειριστεί το προβάδισμα παρά να θέσει σε πρώτο πλάνο τη διεύρυνση της διαφοράς. Έτσι η Λάτσιο πήρε την κατοχή, προσπάθησε να γίνει απειλητική αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη η μεταφορά της δραστηριότητας στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε σουτ από μακρινή απόσταση.

Η συνταγή δεν αποδείχθηκε πετυχημένη και παρότι η Γιουβέντους δεν “καθάρισε” το ματς στην ευκαιρία του Μόιζε Κεν, δεν απειλήθηκε σοβαρά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.