Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-1 : Όπως στο πρωτάθλημα (hls)

Η πολύαναμενόμενη επιστροφή του Βλάχοβιτς στο Αρτέμιο Φράνκι για τον ίδιο ήταν έντονη. Η Φιορεντίνα είχε την κατοχή μπάλας, τις καλύτερες ευκαιρίες αλλά το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου έληξε 0-0.

Απο νωρίς το Αρτέμιο Φράνκι γεμάτο για να υποδεχτεί τον… προδότη Βλάχοβιτς. Σε κάθε του επαφή με την μπάλα άκουγε ύβρεις από τις κερκίδες.

Η Φιορεντίνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Έφτιαξε αρκετές φάσεις με εκφραστή των καλύτερων τον Ικονέ. Είχε μεγάλη ευκαιρία και ήταν άστοχος στο 26ο λεπτό ενώ σημάδεψε το δοκάρι στο 48ο λεπτό.

Ο Βλάχοβιτς λίγο έλειψε να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του στο 56ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να κρεμάσει τον Τερατσάνο.

Προσεκτικές αμυντικά οι δύο ομάδες ως το τέλος αλλά ένα λάθος έκρινε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις.

Στο πρωτάθλημα ο Κουαδράδο είχε δώσει την νίκη στην Γιουβέντους, τον Νοεμβριο με γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτή την φορά ο Κολομβιανός έκανε την σέντρα στις καθυστερήσεις από την οποία η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βενούτι και κατέληξε στα δίχτυα της Φιορεντίνα για το τελικό 0-1.

Σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης για την Γιουβέντους.

Φιορεντίνα (4/3/3) : Τερατσάνο – Οντριοθόλα (46′ Βενούτι), Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι – Τορέιρα, Καστροβίλι (84′ Ντάνκαν), Μποναβεντούρα – Ικονέ (84′ Γκονσάλες), Σαπονάρα (65′ Σοτίλ), Πιότεκ (65′ Καμπράλ)

Γιουβέντους (3/5/2) : Περίν – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο – Ακέ (46′ Κουαδράδο), Λοκατέλι, Αρτούρ, Ραμπιό, Πελεγκρίνι – Κεν (59′ Μοράτα), Βλάχοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.