Γιουβέντους-Σασουόλο 2-1: Με Βλάχοβιτς και τύχη στα ημιτελικά (hls)

Η Γιουβέντους δυσκολεύθηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σασουόλο, που είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Τζιανλούκα Πέγκολο. Οι "μπιανκονέρι" όμως είχαν Βλάχοβιτς και τύχη

Ήταν απολύτως ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού στο Τορίνο ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Σασουόλο Οι γηπεδούχοι βρήκαν πολύ γρήγορο προβάδισμα, με τον Πάουλο Ντιμπάλα στο 4ο λεπτό, όμως οι “νεροβέρντι” επιβεβαίωσαν την ευχέρεια τους στην κυκλοφορία της μπάλας και τη δημιουργία απαιτώντας σε δύο περιπτώσεις σπουδαίες επεμβάσεις από τον Ματία Περίν.

Στην πρώτη ήταν ο Ντομένικο Μπεράντι και στη δεύτερη ο Γιώργος Κυριακόπουλος που απείλησαν με ισχυρά σουτ. Η τρίτη ευκαιρία της Σασουόλο αποδείχθηκε και φαρμακερή καθώς με έξοχη ενέργεια του Αμέντ Τραορέ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η συνέχεια ανήκε στη Γιουβέντους η οποία είχε με τη σειρά της τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Άλεξ Σάντρο, Ντούσαν Βλάχοβιτς, Γουίνστον Μακένι να βρίσκουν όμως σε ετοιμότητα τον Τζιανλούκα Πένγκολο.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Ο τερματοφύλακας της Σασουόλο αποτέλεσε το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους γηπεδούχους και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει, δύο φορές έχοντας τη συμπαράσταση του δοκαριού, το σκορ στην ισοπαλία μέχρι το 89ο λεπτό.

Τότε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με ατομική ενέργεια και μπόλικη δόση τύχης έδωσε την πρόκριση στη Γιουβέντους βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από την προσπάθεια του Ρουάν να τον ανακόψει.

Στα ημιτελικά η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.