Τσιταντέλα – Μόντσα 2-1 : Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα (hls)

Με γκολ των Οκβουόνκουο (8’) και Τουνκαρά (40’) η Τσιταντέλα νίκησε με 2-1 την Μόντσα, που είχε ισοφαρίσει με τον Αουγκούστο (26’) και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Ιταλικού κυπέλλου.


Σε ένα ματς όπου μέτρησε περισσότερο η ουσία και συνάμα τα λάθη όπως αυτά έπαιξαν ρόλο στη ροή του, η Τσιταντέλα νίκησε στηριζόμενη σε δύο χαρισματικούς επιθετικούς, τον Νιγηριανό Οκβουόνκο που σκόραρε στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα – κι ενώ οι αντίπαλοι αμυντικοί κινήθηκαν ανεπιτυχώς για «τεχνικό οφσάϊτ», αλλά και τον Σενεγαλέζο με Ισπανική υπηκοότητα, Μαμαντού Τουνκαρά ο οποίος από την στιγμή που αντικατέστησε τον Οκβουόνκο λόγω τραυματισμού έκανε σε πολλές περιπτώσεις άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα με το νικητήριο γκολ στο 40′ και 3-4 ακόμα καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία!
Η Μόντσα καθυστέρησε περίπου 20 λεπτά να μπει στο «πετσί» του αγώνα,, ισοφαρίζοντας με τον Αουγκούστο στην πρώτη της καλή φάση στο ματς, και στο 2ο ημίχρονο όταν «ανέβηκε» ψηλά στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε και την τύχη με το μέρος της χάνοντας ευκαιρίες για να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.
Ακυρώθηκαν δύο γκολ στο ίδιο χρονικό διάστημα, με την συνδρομή του VAR, από τον Δανό Γκίτγκιαερ για τους φιλοξενούμενους και τον Τουνκαρά των γηπεδούχων.
Φάνηκε να θέλει την ρεβάνς για τον αποκλεισμό στα πλέϊ-οφ της περσινής σεζόν η ομάδα του Στρόπα, αλλά οι ατέλειές της δεν της το επέτρεψαν!
Θα τα ξαναπούν οι δύο τους, πάντως, ως εκ των φαβορί για την άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Serie B


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.