Ουντινέζε – Άσκολι 3-1 : «Αργεντίνικο» ταγκό στο Φρίουλι! (hls)

Με δύο γκολ του Περέϊρα (11', 55') κι ένα του Μολίνα (53') η Ουντινέζε νίκησε 3-1 την Άσκολι που μείωσε στο φινάλε και είχε εκ των κορυφαίων τον νεοφερμένο στην Ιταλική ομάδα, Τάσο Αυλωνίτη

Η νίκη της Ουντινέζε επί της Άσκολι ήταν σαφώς στο όριο της ποδοσφαιρικής «κανονικότητας» καθώς η ομάδα του Φρίουλι βρίσκεται σε ένα εμφανές επίπεδο ποιοτικά ανώτερη και παρότι προσπαθεί να μεταβεί στην μετά-Ντε Πάουλ εποχή (καθώς το μεγάλο της αστέρι συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης), στο ξεκίνημα των επίσημων φετινών της υποχρεώσεων βρήκε λύσεις από παίκτες οι οποίοι έδειξαν πως μπορούν να τη βοηθήσουν στο συγκεκριμένο εγχείρημα.
Πρώτος και καλύτερος, ο Ρομπέρτο Περέϊρα – ο κορυφαίος της αναμέτρησης – που άνοιξε το σκορ στο 11’, έστω κι αν εκεί χρειάστηκε το λάθος του γκολκίπερ Λεάλι, ενώ σε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (55’ – 58’) ετοίμασε το 2ο γκολ στον συμπατριώτη του Ναουέλ Μολίνα κι αμέσως μετά πέτυχε το ωραιότερο γκολ του ματς με ατομική ενέργεια.
Η Άσκολι αποκλείστηκε νωρίς σε μια δοκιμασία που εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολη. Δέχθηκε ένα «χαζό» γκολ εκεί όπου δεν έδειχνε κατώτερη των αντιπάλων της ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε την τεράστια ευκαιρία με το εξ επαφής σου του Μαροκινού Μπινταουί που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σιλβέστρι.
Μείωσε στο φινάλε με τον Ντ’Ορίτζι αλλά προφανώς ο προπονητής της θα κρατήσει περισσότερο τα θετικά στοιχεία που πήρε από νεοαποκτηθέντες παίκτες – ανάμεσά τους και ο «δικός» μας Τάσος Αυλωνίτης – προκειμένου με αυτά η ομάδα του να κάνει μια καλή πορεία στον μαραθώνιο της Serie B που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.