Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φόλμαν

Ο τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε Τζάκσον Φόλμαν παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μεντεγίν, ενώ του έγινε ακρωτηριασμός στο ένα πόδι.

Ο τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε Τζάκσον Φόλμαν παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μεντεγίν, ενώ του έγινε ακρωτηριασμός στο ένα πόδι.

Ο 24χρονος γκολκίπερ, ήταν ένας από τους έξι που ανασύρθηκαν ζωντανοί από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 71 άτομα χθες στην Κολομβία.

«Σε ένα αεροπορικό δυστύχημα, ξέρεις ότι οι πιθανότητες επιβίωσης είναι ουσιαστικά μηδενικές. Είναι ένα θαύμα του Θεού το γεγονός ότι σώθηκε», είπε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο πατέρας του Φόλμαν, Πάουλο, ενώ η μητέρα του, Μαρίσα, τόνισε ότι ήξερε ότι ο γιός της ήταν ζωντανός:

«Όταν μάθαμε για την συντριβή, ο σύζυγός μου έπαθε σοκ. Κι εγώ το ίδιο, αλλά η καρδιά της μάνας δεν κάνει ποτέ λάθος. Η καρδιά μου είπε ότι ο Θεός τον προστάτευε και είναι καλά».

Όσον αφορά τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές που ανασύρθηκαν ζωντανοί από τον τόπο της τραγωδίας, ο αμυντικός Νέτο υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην περιοχή του στήθους και η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι, τα γόνατα και τα χέρια.

Ο Άλαν Ράουσελ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση και η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Της τραγωδίας επιβίωσαν επίσης τα μέλη του πληρώματος Σιμένα Σουάρες και Έργουιν Τουμίρι, καθώς και ο δημοσιογράφος Ράφαελ Βαλμορμπίδα.

Όπως έγινε γνωστό, στο αεροσκάφος επέβαιναν τελικά 77 και όχι 81 άτομα, καθώς τέσσερις επιβάτες τελικώς δεν ταξίδεψαν. Ο τελικός απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται σε 71 άτομα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.