Νικολάς Σκιαπακάσε: Ο ποδοσφαιρικός αστέρας που βρέθηκε στη φυλακή και επέστρεψε στα γήπεδα

O Νικολάς Σκιαπακάσε βρέθηκε από την... πόρτα της Εθνικής Ουρουγουάης στη φυλακή και πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Αυτή είναι η ιστορία του.

Η ζωή παίζει παιχνίδια… Πολλά παιχνίδια… Και μια στιγμή είναι αρκετή για να διαγράψει πολλές άλλες. Ο Νικολάς Σκιαπακάσε ζούσε το όνειρο μέχρι τον Γενάρη του 2022. Ανερχόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι ήταν ο Ουρουγουανός και πρώτος σκόρερ στην Εθνική ομάδα Νέων της χώρας του, ενώ από τα 17 του χρόνια απέκτησε ευρωπαϊκή εμπειρία αρχικά στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και στη συνέχεια στην Πάρμα, στη Φαμαλικάο και στη Σασουόλο.

Η δικαιοσύνη της Ουρουγουάης του αναγνώρισε ελαφρυντικά και τον άφησε να προπονείται με τον σύλλογο El Tanque Sisley στο διάστημα της ποινή του.

Πλέον ο Σκιαπακάσε είναι ελεύθερος και δοκιμάζει ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η Miramar Misiones, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ουρουγουάης του έδωσε την ευκαιρία και του πρότεινε συμβόλαιο για έναν χρόνο. Ο Σκιαπακάσε – ασφαλώς – το δέχθηκε και πλέον μπορεί να κάνει και πάλι όνειρα. Ποδοσφαιρικά όνειρα.

“Σήμερα σκέφτομαι μόνο την αυριανή προπόνηση. Πλέον είμαι καλά. Διαχειρίστηκα όσα έγιναν με επαγγελματίες και εκτιμώ το χρόνο που μου έδωσε η δικαιοσύνη για να μπορέσω να προπονούμαι. Όταν είσαι στη φυλακή, ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η μέρα που θα είσαι και πάλι ελεύθερος. Όμως ποτέ δεν έβγαλα το ποδόσφαιρο από το μυαλό μου. Ποτέ”, δήλωσε ο Σκιαπακάσε για όσα έζησε τον τελευταίο χρόνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.