Το Κύπελλο στη Ρίβερ!

Η Ρίβερλ Πλέιτ ήταν η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατωντας 3-1 της Μπόκα Τζούνιορς στο "Μπερναμπέου" στην παράταση, σηκώνοντας έτσι το τρόπαιο, μετά από απίθανο ματς!

Η Ρίβερλ Πλέιτ ήταν η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατωντας 3-1 της Μπόκα Τζούνιορς στο “Μπερναμπέου” στην παράταση, σηκώνοντας έτσι το τρόπαιο, μετά από απίθανο ματς!

Οι “εκατομμυριούχοι”, έφτασαν έτσι τους τέσσερις τίτλους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της λατινικής Αμερικής, ανεβαίνοντας ξανά στο βάθρο μετά το 2015. Απέτυχε να κάνει επτά τις κατακτήσεις της η Μπόκα, που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 92′ λόγω αποβολής του Μπάριος με δεύτερη κίτρινη. 

Μάλιστα, η ομάδα του Στσελότο, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο “Μπερναμπέου”, όταν ο Μπενεντέτο βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε σωστά για το 0-1 στο 44′. 

Η απάντηση της Ρίβερ, ήρθε στο 68′, και έπειτα από εκπληκτικό συνδυασμό, με τον Φερνάντεθ να σερβίρει το γκολ στον Πράτο που σημάδεψε σωστά και έφερε το ματς στα ίσια, οδηγώντας το ουσιαστικά στην παράταση, μετά και το 2-2 του “Μπομπονέρα” (δεν παίζουν ρόλο τα εκτός έδρας γκολ). 

Η Μπόκα “λύγισε” με παίκτη λιγότερο, όταν στο 109′ ο Κιντέρο έπιασε άψογο σουτ από το ημικύκλιο, δίνοντας πια μεγάλο προβάδισμα στη Ρίβερ, που καρδιοχτύπησε πριν το 3-1.

Ήταν το τελευταίο λεπτό της παράτασης, όταν το σουτ του Χάρα κόντραρε ελαφρώς, βρήκε στο δεξί δοκάρι και έφυγε κόρνερ…

Μετά την εκτέλεση που ακολούθησε, και με τον Ανδράδα ανεβασμένο στην περιοχή της Ρίβερ, ο Μαρτίνες έτρεξε το γήπεδο και σε κενό τέρμα, έγραψε μέσα σε πανδαιμόνιο το τελικό 3-1!

Ρίβερ Πλέιτ (Μαρσέλο Γκαγιάρδο): Αρμάνι, Μοντιέλ (73΄ Μαγιάδα), Μαϊδάνα, Πινόλα, Κάσκο, Πόνσιο (58΄ Κιντέρο), Φερνάντες (111΄ Τζουκουλίνι), Έντσο Πέρες, Παλάσιος (97΄ Άλβαρες), Μαρτίνες, Πράτο.

Μπόκα Τζούνιορς (Γκιγιέρμο Στσελότο): Ανδράδα, Ολάσα, Μπουφαρίνι (111΄ Τέβες), Μαγκαλιάν, Ισκέρδος, Νάντες, Μπάριος, Πάμπλο Πέρες (89΄ Γκάγκο), Βίγια (96΄ Χάρα), Μπενεντέτο (62΄ Άμπιλα), Παβόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.