Παλμέιρας – Σάντος 1-0: Ο Φερέιρα πήρε το Λιμπερταδόρες στις καθυστερήσεις!

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής κερδίζοντας 1-0 την Σάντος στον τελικό του 61ου Κόπα Λιμπερταδόρες με γκολ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής κερδίζοντας 1-0 την Σάντος στον τελικό του 61ου Κόπα Λιμπερταδόρες με γκολ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων!
Στον βραζιλιάνικο «εμφύλιο» του Μαρακανά, τίποτα δεν χώριζε τις δύο ομάδες για 90 και κάτι λεπτά, με το ματς να οδεύει προς την παράταση με ένα στείρο 0-0 στην κανονική διάρκεια.
Στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων όμως και ενώ οι δύο ομάδες φανερά σπαταλούσαν το χρόνο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους στο έξτρα ημίωρο, ο προπονητής της Σάντος Κούκα άρπαξε την μπάλα από αντίπαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή διακοπή. Η Παλμέιρας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που ακολούθησε και έτσι ο Μπρένο Λόπες -που είχε μπει αλλαγή ουσιαστικά για την παράταση – έγραψε το τελικό σκορ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόνι, χρίζοντας την ομάδα του τροπαιούχο στον θεσμό για δεύτερη φορά και πρώτη από το 1999.
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα όπως ήταν λογικό πανηγύρισε έξαλλα την απρόσμενη επιτυχία της ομάδας του…
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ (Φερέιρα): Βέβερτον – Βίνα, Γκαρσία, Γκόμες, Ρόσα – Ντανίλο – Ρόνι (90+9′ Mέλο), Βέιγκα (90+9′ Εμπερέρ), Ράφαελ (78′ Καρέιρο), Μενίνο (85′ Μπρένο Λόπες) – Αντριάνο.
ΣΑΝΤΟΣ (Κούκα): Βίκτορ – Πάρα (90+9′ Μπρουνίνιο), Βερίσιμο, Πέρες, Ζόναταν (90′ Γουέλινγκτον) – Άλισον – Σοτέλδο, Σάντος (73′ Μπράγκα), Πιτούρκα, Μαρίνιο – Ζόρζε (90′ Μάντσον).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.