Copa Libertadores: Ο Σκολάρι απέκλεισε τον Φερέιρα (vid)

Η Ατλέτικο Παραναένσε πήρε την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores, ξεπερνώντας το εμπόδιο της κατόχου του τίτλου Παλμέιρας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ισοπαλία 2-2 στη ρεβάνς των δυο ομάδων και σε συνδυασμό με τη νίκη τους 1-0 στο πρώτο ματς, κατάφεραν να αφήσουν εκτός συνέχειας την κάτοχο των δυο τελευταίων τίτλων της διοργάνωσης. Το σκορ για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα άνοιξε ο Σκάρπα στο 3’, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μουρίλο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Παλμέιρας έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Γκουστάβο Γκόμες στο 55’. Η ομάδα του Λουίς Φιλίπε Σκολάρι αντέδρασε και εννέα λεπτά αργότερα (64’), κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Πάμπλο. Στο 85’, ο Νταβίντ Τεράνς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, που η Ατλέτικο Παραναένσε θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Αντίπαλός της στον τελικό αναμένεται να είναι η Φλαμένγκο, η οποία έχει επικρατήσει 4-0 της Βελέζ Σάρσφιλντ στο πρώτο ματς.

Τα γκολ της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.