Η βραδιά του Μουρίνιο

Οι απεσταλμένοι στη Βαλένθια, Ισίδωρος Πρίντεζης και Ηλίας Βλάχος σχολιάζουν την επόμενη μέρα του τελικού του Copa del Rey...

Οι απεσταλμένοι στη Βαλένθια, Ισίδωρος Πρίντεζης και Ηλίας Βλάχος σχολιάζουν την επόμενη μέρα του τελικού του Copa del Rey και υπογραμμίζουν πως ο μεγάλος πρωταγωνιστής τη Μ. Τετάρτη στη Βαλένθια, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως υπογράμμισαν αμφότεροι, ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να αντιμετωπίσει το στιλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα και πλέον καλείται να αποδείξει και στην συνέχεια, πως μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στις μελλοντικές «μονομαχίες» των δυο ισπανικών ομάδων.

«Η βραδιά είναι του Μουρίνιο. Έφερε τον τελικό στα μέτρα της και παρότι είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν, κατάφερε να δικαιωθεί και να πάρει τον τίτλο. Το θέμα είναι αν μπορεί να επαναλάβει κάτι τέτοιο και στο μέλλον, γιατί η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει κατά την πορεία της, πως μπορεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις», τόνισαν χαρακτηριστικά οι δυο απεσταλμένοι της Nova στην Ισπανία.

Στην συνέχεια συμπλήρωσαν: «Από πλευράς τακτικής, το ματς βγήκε στον Μουρίνιο, ενώ ο Γκουαρντιόλα άργησε να προχωρήσει σε αλλαγές και να βοηθήσει την ομάδα. Φάνηκε πως αντιμετωπίζει προβλήματα στην επίθεση, ενώ επιβεβαιώθηκε πως η καταλανική ομάδα δεν είναι φτιαγμένη για σκληρό παιχνίδι και πολλά νεύρα. Στα δύσκολα που της έβαλε η Ρεάλ Μαδρίτης στον συγκεκριμένο τελικό, δε βρήκε λύσεις και έτσι ήρθε η ήττα».

Όσον αφορά στις εικόνες της επόμενης ημέρες από την ισπανική πόλη, οι δυο δημοσιογράφοι τόνισαν: «Η πόλη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς την επόμενη ημέρα και για την ακρίβεια, αυτό έγινε αμέσως μετά το τέλος του τελικού. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα για όποιον ζει ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι, το να παρατηρεί οπαδούς των δυο ομάδων να είναι μαζί στους δρόμους της πόλης, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα. Καταλανοί και Καστιγιάνοι επευφημούσαν τις ομάδες τους, χωρίς να προχωρούν σε ακρότητες. Μοναδική εξαίρεση, ήταν μερικά αντικείμενα που έπεσαν στον Μέσι, ως συνέπεια της μπαλιάς στην εξέδρα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» του Αργεντινού αστέρα. Φοβερή ατμόσφαιρα, φανταστικό θέαμα και φανταστική εικόνα με τους οπαδούς των δυο ομάδων δίπλα-δίπλα».

Τέλος, σχετικά με αυτό που τους έκανε μεγαλύτερη εντύπωση κατά την παραμονή τους στη Βαλένθια τόνισαν: «Ήταν πρωτόγνωρος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους οπαδούς οι αστυνομικές δυνάμεις. Οι έφιπποι αστυνομικοί καταφέρνουν με τα άλογά τους να περιορίσουν τους φιλάθλους και να μεταφέρουν τον όγκο των οπαδών, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Στη Βαλένθια δεν έγινε το παραμικρό, ενώ μέσα στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό, καθώς η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν εμφανής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.