“Εσπασε” η παράδοση και το Κύπελλο

Περισσότεροι από 60.000 οπαδοί υποδέχτηκαν τα ξημερώματα την αποστολή της Ρεάλ στη Μαδρίτη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου

Περισσότεροι από 60.000 οπαδοί υποδέχτηκαν τα ξημερώματα την αποστολή της Ρεάλ στη Μαδρίτη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Με το τελευταίο σφύριγμα ο κόσμος άρχισε να συρρέει στην πλατεία “Θιμπέλες” για να γιορτάσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας του μετά το 2008. 

Το πούλμαν με τους παίκτες έφτασε στις 4:15 έφτασε. Κατέβηκε ο αρχηγός Ίκερ Κασίγιας και ένας γερανός τον ανύψωσε στο ύψος του κεφαλιού του αγάλματος της Κυβέλης, το οποίο αφού φίλησε, το τύλιξε με τη σημαία της Ρεάλ. Την ίδια ώρα οι παίκτες τραγουδούσαν μαζί με τους οπαδούς.

Λιγο πριν, καθ’ οδόν για την πλατεία το Κύπελλο έπεσε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος και έπεσε στην άσφαλτο. Το πούλμαν πέρασε από πάνω του και το έσπασε.  Αστυνομικοί σταμάτησαν την πομπή, μάζεψαν τα κομμάτια και το επέστρεψαν στους Κυπελλούχους που συνέχισαν το πάρτι.

Την γιορτή διέλυσε το ψιλόβροχο. Ωστόσο οι οπαδοί της Ρεάλ συνέχισαν το γλέντι στις παμπ της Μαδρίτης ενώ οι παίκτες γύρισαν σπίτια τους καθώς το απόγευμα έχουν προπόνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.