Τέλος στην προσμονή (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα στην παράταση με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και πανηγύρισε το 18ο Κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο μετά από... 18 χρόνια. O Γιάννης Καραλής σχολίασε για λογαριασμό του Novasports.gr τον τελικό του Copa Del Rey.
* Η "χρυσή βίβλος"

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα στην παράταση με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και πανηγύρισε το 18ο Κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο μετά από… 18 χρόνια. Μετά από δύο διαφορετικά ημίχρονα στην κανονική διάρκεια του τελικού του “Μεστάγια”, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε αποφασισμένη στην παράταση και πέτυχε το “χρυσό”, όπως αποδείχθηκε, γκολ με τον Πορτογάλο στο 104′.

Οι “μερένχες” νίκησαν για πρώτη φορά τους “μπλαουγκράνα” από τον Μάιο του 2008 και επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στις κατακτήσεις του “Copa del Rey”. Είναι το 18ο τρόπαιο για τη Ρεάλ σε 37 τελικούς, με τη “βασίλισσα” να κάνει το “3-3” στους τελικούς-“μονομαχίες” με τους “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι από την άλλη, παραμένουν φυσικά οι πολυνίκεις του θεσμού με 25 κατακτήσεις και 10 χαμένους τελικούς.

Κυριάρχησε η Ρεάλ

Το μεγάλο ματς του “Μεστάγια” είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και έκανε το παιχνίδι της, όσο επιτρέπει κάτι τέτοιο ο… τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν έκανε ουσιαστικά καμία ευκαιρία στα καρέ του Κασίγιας, τη στιγμή που η Ρεάλ είχε κάποιες αξιόλογες προσπάθειες και “άγγιξε” το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τον Μασεράνο σε ρόλο στόπερ δίπλα στον Πικέ, με τους Πουγιόλ,Μιλίτο να μένουν στον πάγκο. Μπούσκετς, Τσάβι και Ινιέστα ήταν η τριάδα του κέντρου και Μέσι, Πέδρο, Βίγια η αντίστοιχη της επίθεσης. Με το ίδιο σύστημα, αλλά πιο αμυντικό προσανατολισμό παρέταξε και ο Ζοσέ Μουρίνιο τη Ρεάλ. Καρβάλιο και Ράμος ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, με τον Πέπε λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο… τρίτου αμυντικού μέσου, δίπλα στους Κεντίρα και Αλόνσο. Οζίλ και Ντι Μαρία έπαιζαν στις πτέρυγες για τους “μερένχες”, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σαν “καθαρόαιμο” επιθετικό.

Οι Μαδριλένοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα στο 30′ και το 36′, όταν ο Πίντο είπε “όχι” στα σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο και τον Μεσούτ Οζίλ να είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της Ρεάλ, η οποία στηριζόταν, ωστόσο, στη δύναμη του κέντρου της και είχε καταφέρει να σταματήσει σε ικανοποιητικό βαθμό το δημιουργικό παιχνίδι των αντιπάλων. 

Η Ρεάλ έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 44′, με τον Πέπε μετά τη σέντρα του Οζίλ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Πίντο. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ και προφανώς οι οδηγίες του Γκουαρντιόλα στα αποδυτήρια… έπιασαν τόπο, καθώς η Μπαρτσελόνα βγήκε ανανεωμένη και έδειξε τον καλό της εαυτό στο δεύτερο μέρος.

Είχε τις ευκαιρίες η Μπάρτσα

Με προειδοποιητικές… βολές τα σουτ του Πέδρο και του Βίγια στο 51′ και το 57′ αντίστοιχα, που πέρασαν άουτ, η Μπαρτσελόνα άρχισε να βρίσκει χώρους, να κλείνει αυτούς της Ρεάλ και να “σφίγγει” την αντίπαλό της. Στο 65′ ο Μέσι σούταρε άουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 75′ και πάλι ο Αργεντίνος είδε τον Κασίγιας να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του. Στην εξέλιξη της ίδιας φάσης ο Κασίγιας έσωσε και πάλι τη Ρεάλ, βγάζοντας σε κόρνερ τη λόμπα του Πέδρο, με τελευταία καλή στιγμή για τους τυπικά γηπεδούχους στο 84′, όταν ο Ρικάρντο Καρβάλιο κόντεψε να πετύχει αυτογκόλ για να προλάβει τον Μέσι.

Το φινάλε του 90λεπτου ανήκε στη Ρεάλ, που έφτασε μια “ανάσα” από το γκολ τόσο στο 87′, όταν ο Ρονάλντο κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ντάνιελ Άλβες, όσο και στο 90′, όταν ο Πίντο έδιωξε με το ένα χέρι τον “κεραυνό” του Ντι Μαρία. Οι παίκτες του Μουρίνιο έδειχναν ένα απίστευτο πάθος και θα δικαιώνονταν για την προσπάθειά τους στην παράταση.

Με τον Γκουαρντιόλα να μην πραγματοποιεί αλλαγή μέχρι και το 106′, η Ρεάλ απείλησε για ακόμη μία φορά στο 98′, με τον Ρονάλντο να σουτάρει μόλις άουτ από διαγώνια θέση και βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 103′. Ο Πορτογάλος αυτή τη φορά… το “κάρφωσε” με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντι Μαρία και με το δεύτερό του γκολ επί της Μπαρτσελόνα χάρισε ουσιαστικά το τρόπαιο στην ομάδα του.

Οι “μπλαουγκράνα” είχαν χρόνο, αλλά έδειχναν κουρασμένοι και ξαφνιασμένοι από το τέρμα που δέχθηκαν. Η “βασίλισσα” από την άλλη, δεν έδειχνε καμία διάθεση να χάσει μέσα από τα χέρια της την κούπα. Οι Μαδριλένοι κράτησαν μέχρι το φινάλε, έστω κι αν στο 120′ αποβλήθηκε ο Ντι Μαρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ρεάλ θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 στο 118′ με διπλή χαμένη ευκαιρία των Αντεμπαγιόρ, Ρονάλντο, αλλά και το ένα γκολ του Πορτογάλου αποδείχθηκε… χρυσάφι.


Η εξέλιξη του τελικού:


Γ. Καραλής Λήξη του αγώνα: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή:  “Όντως: Ο κύβος ερρίφθη! Η Ρεάλ είναι πανάξια Κυπελλούχος Ισπανίας. Γιατί είχε σχέδιο. Γιατί το εφάρμοσε άψογα. Γιατί κατέθεσε ψυχή και τσαμπουκά στο «Μεστάγια». Γιατί έστειλε το 5-0 του πρώτου γύρου οριστικά στο παρελθόν, κοιτάζοντας στα μάτια το μεγάλο αντίπαλο. Και γιατί, το πιο. απλό αλλά τόσο απαραίτητο στο ποδόσφαιρο, σκόραρε! Σε τέτοια μεγάλα ματς, το ένα γκολ, κάνει τη διαφορά.
Όσο για τον MVP; Εντός τεσσάρων γραμμών, ο Πέπε. Συνολικά ο Μουρίνιο”.


120’+1′: Τέλος του αγώνα 


120′: Κόκκινη κάρτα: Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Ντι Μαρία στο τελευταίο λεπτό της παράτασης


119′: Αλλαγή: Τελευταία και για τη Ρεάλ, ο Γκαράι στη θέση του Καρβάλιο


119′: Αλλαγή: Τελευταία για την Μπαρτσελόνα, ο Μάξουελ αντί του Αντριάνο


118′: Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τη Ρεάλ να κάνει το 2-0. Ο Πίντο απέκρουσε το σουτ του Αντεμπαγιόρ και ο Ρονάλντο πήρε το “ριμπάουντ” και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ


117: Κίτρινη κάρτα: Στον Αντριάνο, ο οποίος σταμάτησε με επικίνδυνο τάκλιν τον Ρονάλντο που έβγαινε στην αντεπίθεση


108′: Αλλαγή: Δεύτερη για τους “μπλαουγκράνα”, ο Κεϊτά στη θέση του Μπούσκετς


106′: Αλλαγή: Πρώτη για την Μπαρτσελόνα, με τον Αφελάι να αντικαθιστά τον Βίγια


106′: Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης


Γ. Καραλής Λήξη παράτασης: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή: “Ποδοσφαιρική ομορφιά στη Βαλένθια! Η παράταση από πλευράς ευκαιριών και ουσίας δείχνει Ρεάλ! Απίστευτης ομορφιάς γκολ στο 103′ από τον Ρονάλντο με κεφαλιά… αντάξια των 2.000 κοιλιακών την ημέρα! Εκπληκτικό διπλό ένα – δύο του Μαρτσέλο με τον Ντι Μαρία, υπέροχη σέντρα του Αργεντινού, άλμα α λα Γκάλης με εντυπωσιακό «νεκρό χρόνο» του Κριστιάνο στον αέρα και. 0-1. Η Μπάρτσα δεν φάνηκε να παίρνει στα σοβαρά την προειδοποίηση του 98′ με το πλασέ του Πορτογάλου που «ξύρισε» το δοκάρι του Πίντο.
Ο κύβος ερρίφθη; Ίδωμεν”.


105’+1′: Λήξη του πρώτου μέρους της παράτασης


105′: Κεφαλιά του Βίγια, ο Κασίγιας μπλόκαρε την μπάλα


104: Αλλαγή: Δεύτερη για τη Ρεάλ, με τον Γκρανέρο να περνάει στη θέση του Κεντίρα


103′: ΓΚΟΟΟΛ (0-1): Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει το προβάδισμα στη Ρεάλ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντι Μαρία


98′: Πρώτη καλή στιγμή της παράτασης, με τον Ρονάλντο να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και να σουτάρει με δύναμη, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Πίντο


91′: Έναρξη της παράτασης


Γ. Καραλής Λήξη της κανονικής διάρκειας: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή: “Για αυτό είναι εκπληκτικό το ποδόσφαιρο! Με τον Γκουαρντιόλα να τραβάει τον Πέδρο αριστερά, δημιουργώντας προβλήματα στον Αρμπελόα και απεγκλωβίζοντας τον Βίγια από το «ξύλο» του α’ μέρους, η Μπάρτσα κυριάρχησε, απείλησε, αλλά δεν σκόραρε (είναι που και ο Βίγια βρίσκεται σε άλλο γήπεδο απόψε). Και όμως στο 90′ αν ο Πίντο δεν σταμάταγε, στην απόκρουση του αγώνα, τη βολίδα του Ντι Μαρία (μετά το «υδραυλικό» στον Αλβες), οι Καταλανοί θα είχαν πέσει στο καβάτσο. Πάμε για παράταση…”.


90’+2′: Τέλος του 90λεπτου


90′: Δύο είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων


90′: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Ρεάλ, με τον Ντι Μαρία να κάνει το σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή και τον Πίντο να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ


87′: Μοναδική ευκαιρία για τη Ρεάλ, με τον Αντεμπαγιόρ να βγάζει τον Ρονάλντο τετ α τετ με τον Πίντο και τον Άλβες να κόβει τον Πορτογάλο τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πλασάρει


85′: Κίτρινη κάρτα: Στον Ντι Μαρία για χέρι


84′: Φάτσα με το… αυτογκόλ ήρθε ο Ρικάρντο Καρβάλιο, που έδιωξε την μπάλα οριακά κόρνερ προ του Μέσι


81′: Σουτ του Ινιέστα, ο Κασίγιας είναι και πάλι στη θέση του


Γ. Καραλής 80′: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή: “Ότι έλειψε από την κλασική Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο βλέπουμε να το βάζει όσο περνάει η ώρα στο παιχνίδι της στο β’. Κράτημα μπάλας, Passing game, κάθετες πάσες. Στο γκολ οφσάιντ του 69′ η Ρεάλ σώθηκε για κάποια εκατοστά όπως και από τις εκπληκτικές αποκρούσεις του Κασίγιας στο 75′ (Μέσι), δευτερόλεπτα μετά (Πέδρο) και στο συρτό διαγώνιο του Ινιέστα (81′). Πέπε (κυρίως), Κεντίρα και Τσάβι, έχουν κουραστεί πολύ και βλέπουμε κάτι σαν τη γάτα με το ποντίκι…”.


75′: Νέα διαδοχική ευκαιρία για τους “μπλαουγκράνα”, με τον Πέδρο να προσπαθεί να “κρεμάσει” τον Κασίγιας, που έδιωξε σε κόρνερ


75′: Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα, με τον Κασίγιας να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Μέσι και τον Βίγια να μην καταφέρνει να πάρει το “ριμπάουντ” πριν απομακρύνει η άμυνα της Ρεάλ


74′: Κίτρινη κάρτα: Στον Αντεμπαγιόρ για σπρώξιμο στον Μασεράνο, ο οποίος επηρέασε τον διαιτητή με τον τρόπο που έπεσε


70′: Αλλαγή: Ο Αντεμπαγιόρ στη θέση του Οζίλ


65′: Δυνατό σουτ του Μέσι έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ


Γ. Καραλής 65′: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή: “Η απορία – ευχή μας έγινε πράξη: Ο τελικός έχει πλέον δύο φιναλίστ! Παραταύτα η Μπαρτσελόνα αγκομαχεί για να βρει «καθαρή» ευκαιρία. Το σουτ του Πέδρο στο 51′ ήταν η καλύτερή της στον αγώνα. Αμέσως μετά ο Μέσι στο 55′ στο μπάσιμό του στην περιοχή κλείστηκε από δύο και κόπηκε η πάσα του, όπως και ο Βίγια στο 57′ στην κούρσα του από αριστερά, αναγκάστηκε από δύο αντιπάλους να φτάσει στην τελική γραμμή. Η Μπάρτσα είναι εδώ και η απορία; Πόσο θα αντέξει πλέον η Ρεάλ παίζοντας πια πολύ ώρα όλοι πίσω από τη μπάλα”.


64′: Μακρινό σουτ του Αλόνσο στην κίνηση, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ


64′: Κίτρινη κάρτα: Στον Μέσι, ο οποίος εμπόδισε τον Αλόνσο να εκτελέσει ένα φάουλ


60′: Κίτρινη κάρτα: Στον Αλόνσο για δυνατό φάουλ στον Μέσι


57′: Ο Βίγια μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε του σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ


51′: Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα, με τον Πέδρο να κάνει την ατομική προσπάθεια και το σουτ από αριστερά και την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κασίγιας


46′: Έναρξη του δεύτερου μέρους



Γ. Καραλής Ημίχρονο: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή: “Το ημίχρονο τελείωσε όπως ακριβώς περιμέναμε με βάση την εικόνα του. Με τη Ρεάλ να αγγίζει το γκολ στο 44′ σε μία ακόμα μαγική σέντρα του Οζίλ και τη φοβερή κεφαλιά του Πέπε στο δοκάρι. Ο τελευταίος παρότι Πορτογάλος είναι το. γαλλικό κλειδί του Μουρίνιο. Δίνει όλες τις βοήθειες στο αμυντικό του πλάνο (ντουμπλαρίσματα στον Μέσι), αλλά και στους Τσάβι, Ινιέστα), ενώ βγαίνει με συνεχείς κάθετες κινήσεις σαν κρυφό φορ. Εκπλήσσει το «ξύλο» του Αρμπελόα με τον Βίγια. Δεν υπάρχει σέντερ μπακ Μασκεράνο και είναι τυχερός ο Πεπ που ο «λίμπερο» μπροστά από τα στόπερ Μπουσκέτς, δεν αφήνει τρύπες στον άξονα.
Καλά η Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα θα παίξει στον τελικό;”.


45’+1′: Λήξη του πρώτου ημιχρόνου


44′: Δοκάρι: Η Ρεάλ χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Πέπε να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Πίντο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Οζίλ από δεξιά


40′: Τρία διαδοχικά κόρνερ για την Μπαρτσελόνα πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα


Γ. Καραλής 37′: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή: “Σαφώς κυρίαρχος στο παιχνίδι το πλάνο της Ρεάλ! Είναι εκπληκτικό σε 36′ η Μπαρτσελόνα να έχει ένα μακρινό σουτ του Τσάβι (7′) και αυτό εκτός περιοχής. Μεγάλη η διπλή ευκαιρία στο 12′ όταν ο Οζίλ και ο Ρονάλντο δεν σούταραν σε πρώτο χρόνο, μαγική πάσα του Γερμανού στο 30′ με τον Ρονάλντο να μη μπορεί να την αξιοποιήσει, εξαιρετική αντίδραση του Πίντο στο πλάγιο τετ α τετ του  Ρονάλντο στο 36′, πιστοποιούν την ανωτερότητα της Ρεάλ ως εδώ και στις ευκαιρίες…”


36′: Ευκαιρία για τη Ρεάλ και πάλι με τον Ρονάλντο, που έκανε το διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά στην περιοχή, αλλά είδε τον Πίντο να του λέει και πάλι “όχι”


34′: Κίτρινη κάρτα: Στον Πέδρο για φάουλ στον Ρικάρντο Καρβάλιο


30′: Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρεάλ, με τον Οζίλ να βρίσκει τον Ρονάλντο μόνο του στην περιοχή και τον Πίντο να μπλοκάρει την μπάλα μετά το σουτ του Πορτογάλου


28′: Ο Αρμπελόα χτύπησε εκτός φάσης τον Βίγια, αλλά ο Αλμπέρτο Μαγιένκο δεν “είδε” τίποτα


26′: Κίτρινη κάρτα: Ο Πέπε δέχεται την πρώτη κίτρινη στον τελικό για φάουλ στον Πέδρο


21′: Ο Οζίλ σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ


Γ. Καραλής15′: Το σχόλιο του Γιάννη Καραλή:Από το ξεκίνημα δείχνει ότι θα είναι ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα τελευταία. Εξαιρετικά δυνατή και συμπαγής στην ανασταλτικής της λειτουργία η Ρεάλ με τους τρεις κεντρικούς χαφ σε κοντινές αποστάσεις και τους Οζίλ και Ντι Μαρία να βοηθούν πολύ από τα άκρα, έχει καταφέρει να κόψει το περίφημο passing game των Καταλανών. Σε ρηχά νερά ακόμη ο Τσάβι, εγκλωβισμένος ο Μέσι, ούτε που έχω καταλάβει ότι παίζει ο Ινιέστα…”.


12′: Ευκαιρία για τη Ρεάλ, με τον Οζίλ να βρίσκει τον Ρονάλντο, που δεν σούταρε όπως θα ήθελε από θέση διαγώνια δεξιά στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κεντίρα έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ


7′: Μακρινό σουτ του Τσάβι, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει τον Κασίγιας


1′: Ο μεγάλος τελικός του “Copa del Rey” ξεκίνησε


Διοργάνωση: Κύπελλο Ισπανίας
Φάση: Τελικός
Γήπεδο: “Μεστάγια”
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γκουαρντιόλα): Πίντο, Ντάνιελ Άλβες, Μασεράνο, Πικέ, Αντριάνο (119′ Μάξουελ), Μπούσκετς (108′ Κεϊτά), Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο, Βίγια (106′ Αφελάι)
Στον πάγκο: Πουγιόλ, Μιλίτο, Τιάγκο, Βαλντές

ΡΕΑΛ Μ. (Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο (119′ Γκαράι), Μαρσέλο, Πέπε, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (104′ Γκρανέρο), Ντι Μαρία, Οζίλ (70′ Αντεμπαγιόρ), Κριστιάνο Ρονάλντο
Στον πάγκο: Ντούντεκ, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν, Κακά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.