Για «ιστορική απεργία» μιλούν οι Ισπανοί

Κυρίαρχο θέμα στον ισπανικό Τύπο είναι την Παρασκευή η άρνηση των παικτών της Ράσινγκ Σανταντέρ να αγωνιστούν στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κυρίαρχο θέμα στον ισπανικό Τύπο είναι την Παρασκευή η άρνηση των παικτών της Ράσινγκ Σανταντέρ να αγωνιστούν στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι ποδοσφαιριστές διάλεξαν αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης της ομάδας, η οποία τους έχει απλήρωτους εδώ και μήνες.

«Η κρίση έρχεται στο ποδόσφαιρο», ήταν το πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης εφημερίδας As, ενώ στη Βαρκελώνη η El Mundo Deportivo μίλησε για «ιστορική απεργία».

Την ίδια ώρα ο προπονητής της Ράσινγκ Πάκο Φερνάντες χαρακτήρισε γενναίους τους παίκτες του, ενώ ευχαρίστησε όσους τους συμπαραστέκονται.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους μας στηρίζουν. Νιώθουμε συγκινημένοι. Λυπούμαστε που πήραμε αυτή την απόφαση, αλλά έπρεπε να το κάνουμε σε ένδειξη σεβασμού προς το ποδόσφαιρο, το σπορ που αγαπάμε, αλλά και τους εαυτούς μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη γενναιότητά τους. Ήταν το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους και το έκαναν για την αξιοπρέπειά τους. Χωρίς όμως τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει», είπε ο Φερνάντες, ο οποίος δεν περιμένει τιμωρία από την ομοσπονδία:

«Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα, αλλά είμαστε σίγουροι πως δεν θα τιμωρηθούμε. Δεν είμαστε εμείς οι κακοί της ιστορίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.