Αποχώρησαν οι «απλήρωτοι» παίκτες της Σανταντέρ

Σε παρωδία εξελίχθηκε ο προημιτελικός κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα Σανταντέρ-Σοσιεδάδ. Οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν προαναγγείλει ότι θα προχωρούσαν σε διαμαρτυρία καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και αμέσως μετά το εναρκτήριο λάκτισμα στάθηκαν όλοι σε παράταξη στο κέντρο του γηπέδου

Σε παρωδία εξελίχθηκε ο προημιτελικός κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα Σανταντέρ-Σοσιεδάδ. Οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν προαναγγείλει ότι θα προχωρούσαν σε διαμαρτυρία καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και αμέσως μετά το εναρκτήριο λάκτισμα στάθηκαν όλοι σε παράταξη στο κέντρο του γηπέδου. Οι παίκτες της Σοσιεδάδ, σεβόμενοι τους συναδέλφους τους, παρέμειναν στο δικό τους μισό του γηπέδου αλλάζοντας πάσες! Αυτό κράτησε για περίπου ένα λεπτό, όταν ο διαιτητής πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς. Τότε οι φιλοξενύμενοι μαζί με το προπονητικό τους επιτελείο πήγαν κι αυτοί στο κέντρο, για να χαιρετίσουν και να ασπαστούν τους ποδοσφαιριστές της Σανταντέρ, εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτόν τη συμπαράστασή τους. Την ίδια στιγμή, ο κόσμος στις κερκίδες ενίσχυε με τα συνθήματά του την στάση των παικτών και αποδοκίμαζε τον πρόεδρο της Σανταντέρ, Ανχελ Λαβίν.
Ούτως ή άλλως η Σανταντέρ, ομάδα Γ΄ κατηγορίας, είχε ελάχιστες ελπίδες να περάσει στους “4” καθώς ηττήθηκε 3-1 στο πρώτο ματς του “Ανοέτα”. Στους ημιτελικούς θα προκριθεί (μετά και τις τυπικές επικυρώσεις) η Σοσιεδάδ, που θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.